USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Наталія Бучинська запалила у Луцьку під Tik-Tok хіти, презентувавши «Жоржини». Фоторепортаж

10 Грудня 2023 10:32
Програму «Жоржини» спеціально для жінок представила у Луцьку народна артистка України, співачка Наталія Бучинська. Цікаво, що на її концерт прийшли не лише представниці прекрасної статті, серед поціновувачів творчості артистки у залі розважального центру «Промінь» було й чимало чоловіків.

«Концертна програма «Жоржини» – це живий звук, несподіванки, сюрпризи та дві години прекрасної української пісні! Ви варті того, щоб почути краще, своє, миле серцю й душі, а також поспівати з улюбленою народною артисткою України Наталією Бучинською», – запрошували організатори VINIL Concert agency.

Останнім часом Наталія Бучинська заполонила Tik-Tok хітами «Жоржини» та «За хмарами». А пісня «Штучне серце», хоч ще не з’явилася у повному форматі, уже також в трендах Tik-Tok.
Розпочався концерт з блоку патріотичних пісень. Наталія Бучинська присвячувала пісні Україні, захисникам і захисницям та усім, хто нині далеко.

«Ти шляхом праведним, святим

йшла до волі, Україно.

Ти перед ворогом своїм

не ставала на коліна.

Ти до омріяних зірок

йшла крізь терни.

Ти в душах сіяла добро,

наче зерна», – зазвучали актуальні слова з легендарної пісні «Моя Україна».

Наталія Бучинська подякувала захисникам та захисницям, побажавши якомога швидшої перемоги та повернення додому живими та здоровими. Артистка наголосила, що Україна – найсильніша країна у світі, але вона ще буде й найквітучішою, коли повернуться матері з діточками.
Далі артистка заспівала анонсовану жіночу лірика. Під трек «Кохання – золото» поціновувачки творчості артистки організували під сценою фан-зону та не сідали у крісла протягом усього концерту.
«Українські автори пишуть прекрасні пісні для мене уже 28 років. Є дуже великий список людей, яким я дуже вдячна. Ви ці пісні потім співаєте у себе вдома. А тепер ви маєте їх у себе в кишені, ви знімаєте відео під ці пісні. Кожне з них я лайкаю. Люблю вас», – звернулася до лучан Наталія Бучинська та пообіцяла, що пісня «Налийте шампанського» тепер буде звучати лише українською.

Піснями, під які «знімають відео», – «Штучне серце», «Жоржини», «За хмарами» – Наталія Бучинська розірвала луцьку публіку, влаштувавши танці та співи.
«Скільки має звучати пісня, якою має бути пісня, тепер вирішують не медіа, а ви своїм «голосуванням» на телефоні. Ми вже маємо точні цифри, точні відгуки. Вже я не переживаю, що прийду на радіо, а мені скажуть, що я – неформат. Ви уявляєте, «Дівчина-весна» – неформат. Я дякую вам, ви перевернули це», – сказала співачка, виконавши легендарну пісню.
Звучали від Наталії Бучинської весільна «Горіла сосна, палала», «Грішна любов», «Ми українці», «Я люблю Україну». Саме під останній трек на сцені розгорнули великий український прапор.
«Ви прийшли на концерт, придбали квиточки. Завжди частина коштів іде на волонтерство. Ми вирішили з колективом, що я не буду шити нових костюмів, краще ми віддамо ці кошти туди, де потрібніше. Я влажу в старі плаття, вони не такі вже й старі, головне – щоб очі блищали. Щоб ваші очі завжди сяяли, були щасливі і закохані, щоб світилися на увесь світ. Очі – це не лише дзеркало душі, це й дзеркало життя. Нехай світиться життя кожного з вас. Скорішої перемоги нашій найкращій Україні, яку ми не просто любимо, а обожнюємо. Увесь світ це побачив. Україна непереможна. Переможе Україна, переможе добре. З Божою поміччю в нашому домі все буде добре», – резюмувала Наталія Бучинська.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дівчаткам Показати IP 10 Грудня 2023 13:45
Весело живеться, я за повну мобілізацію жінки нам теж потрібні захищати Батьківщину , або зробити щоб голосувати мали право тільки чоловіки і на держ посади жінок не брати , тож тільки чоловіків мобілізовують, думаю так буде справедливо
232 Показати IP 10 Грудня 2023 15:15
На хварівон сильно похожа

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus