USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.35 10.53

«Наші» в єврокубках: гарантовані 2:0

5 Жовтня 2012 17:58
У другому турі групового етапу Ліги Чемпіонів та Ліги Європи сезону 2012/2013 років вихованці та колишні гравці луцької «Волині» взяли участь в поєдинках, які завершувалися перемогами їх команд з рахунком 2:0. Решта ж протирала шорти на лаві запасних або не потрапили до заявок на матчі.

Ліга Чемпіонів

Наставник донецького «Шахтаря» Мірча Луческу у матчі з італійським «Ювентусом» вирішив обійтися без В'ячеслава Шевчука та Марко Девіча. І, якщо перший, принаймні, потрапив до заявки на гру, то сербо-українець шансів вийти на поле не мав: його в списку «вісімнадцяти» не було.

А от «динамівці» Євген Хачеріді та Тарас Михалик вчергове відіграли матч «від свистка до свитка». У матчі з французьким «ПСЖ» обидва не мали що протиставити технічним гравцям паризької команди. А от з футболістами загребського «Динамо» у них серйозних проблем не було: поєдинок завершився за рахунку 2:0.

Так, Хачеріді вступав 16 разів в боротьбу за м'яча і програв її лише раз. Також 90% його пасів були точними, а відсоток браку - надзвичайно низьким - 8. На високому рівні зіграв Михалик. Загалом, продемонстрований рівень гри оборонців був таким, яким би й мав бути у протистоянні з суперником штибу хорватського клубу.

Щодо хавбека Анатолія Тимощука, то його мюнхенська «Баварія» програла в Білорусі борисовському «БАТЕ» з рахунком 3:1. Можливо, якби тренер «баварців» Юпп Хайнкес довірив місце на полі Тимощуку - не довелося терпіти таку ганьбу.

Ліга Європи

У цьому турнірі з «наших» знову грав лише Папа Гуйє. Харківський «Металіст» за поганої гри забив двічі у ворота віденського «Рапіду».

І знову сенегалець був майже «еталоном» надійності. На початку гри Гуйє виніс м'яч з-за меж штрафного після навісу у виконанні Крістофера Тріммеля. Згодом не дозволив супротивникові виконати точну передачу з кутового і не один раз ставав на заваді діям австрійців.

Щодо інших «лігоєвропівських наших», то і дніпрянин Денис Шеліхов, і харків'янин В'ячеслав Шарпар не потрапили до заявки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus