USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.40 41.65
  • PLN 10.72 10.88

На Волині шукають таланти. ФОТО

20 Липня 2009 09:30
У минулі вихідні у селищі Торчин Луцького району стартував благодійний проект «Волинь шукає таланти». Про це 20 липня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Метою проекту є пошук талановитих людей у містах та селах Волині. Як розповів автор ідеї проекту, директор департаменту молодіжної політики та спорту Луцької міської ради Володимир Пащенко, конкурс відбудеться в усіх містах та райцентрах області, а його переможець отримає 25 тисяч гривень та можливість запису диску у Рівненській студії звукозапису.
Також, за словами пана Пащенка, умови відбору найдемократичніші – достатньо подати демо-запис власного виступу чи прийти і продемонструвати його організаторам. А до участі у проекті запрошуються не тільки співаки й музиканти, але й інші талановиті люди, які хочуть продемонструвати свій талант публіці.
«Це початок великого і красивого проекту. Я впевнений що ми знайдемо багато обдарованих, гарних, унікальних волинян», - додав Володимир Пащенко.
Отож, 18 липня учасників відбору було двоє. Запальними роковоми композиціями глядацьку аудиторію у Торчинському будинку культури розважав новий луцький гурт «Segway». Також свій талант для журі конкурсу, члени якого вирішуватимуть долю конкурсантів, відкрила перша учасниця проекту Катерина Пристайчук з цього селища. Вона подарувала публіці дві пісні.
«Ви навіть можете не здогадуватися про це, але один із членів журі сидітиме біля вас», - додав ведучий дійства Олексій Курбан.
Голова Луцької міської організації ВО «Батьківщина» Григорій Пустовіт розповів, що конкурс триватиме не один місяць і завершиться перед Новим роком. Окрім того, за словами пана Пустовіта, проект «Волинь шукає таланти» проводиться винятково на кошти благодійників.
Як розповіли організатори, уже наступної суботи, 25 липня, конкурс «Волинь шукає таланти» пройде у селищі Маневичі.
Довідково:
Проект «Волинь шукає таланти» організований за підтримки Луцької міської ради та Волинської обласної державної адміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 25 Липня 2009 21:41
Прикольна группа я десь чув!
Володимир Показати IP 26 Червня 2013 21:28
Дуже хочу співати
володимир Показати IP 26 Червня 2013 22:00
Хочу співати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus