USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

На прохання повернути депозит дідуся за ноги викинули з банку

26 Травня 2009 18:17
У Дніпропетровську охоронці банку, попри поважний вік вкладника – 73 роки, – взяли дідуся за ноги і стягнули по сходах, а потім просто викинули на вулицю. Про це 26 травня повідомляють «Волинські Новини».
Швидку допомогу чоловіку викликали перехожі та свідки цієї розправи, а охоронці продовжили своє чергування, ніби нічого не сталося. Єдина провина постраждалого в тому, що він хотів забрати депозит, термін якого сплив ще місяць тому, або ж отримати письмове пояснення, чому грошей не видають.
Безневинне прохання розлютило менеджера банку і проти 73-річного дідуся пішли двоє охоронців атлетичної статури. «Вони тягнули мене за ноги, я плакав і просив, щоб відпустили, а вони мене по сходам тягнули», – розповідає Іван Литовкін, постраждалий вкладник.
Медики кілька годин боролися із важким серцевим нападом літнього чоловіка, крім того у нього стався струс мозку та нервовий зрив. «Дуже сильний стрес, і як він себе буде почувати надалі, залежить від того, як організм впорається з цим стресом», – каже завідувач терапевтичного відділення Ольга Бутеріна.
Як інформує сайт ТСН, свідками знущання зі старого стали більше десятка людей, однак їхнє заступництво охоронців не зупинило. \"З людиною обходилися, як із собакою», – кажуть очевидці подій.
У банку говорити про інцидент не хочуть. Замість цього знову викликають охорону, а всю провину перекладають на вкладника. Співробітники банку розповідають, що «ми хотіли, щоби він пішов, а він відмовився, якби не це, то нікого б не викликали».
Постраждалий каже, щойно він одужає, неодмінно напише заяву до міліції, адже його родичам сказали, що охоронці не мають права у таких випадках застосовувати фізичну силу, бо їхня головна зброя – переконлива бесіда.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Олег Показати IP 27 Травня 2009 10:45
А чому не вказуєте назву банку? Вкажіть - і значна частина тих хто цю статтю прочитає принаймі оголосить їм бойкот.
Анонім Показати IP 28 Травня 2009 13:19
Саме так. Банки вже просто "берегів не бачать", відносяться до людей, як до бидла. Кожен клерк цвиркає слиною. Моя би воля - я би всіх на вила...
Лесик Показати IP 28 Травня 2009 13:22
Теж хотів спитати - чому не назвали банк? Відповідь, певне, проста - побоялись.
скептик Показати IP 28 Травня 2009 13:30
Судячи з відео - це був банк "Надра". Але напряму в ТСН також не озвучили.
Dermenko Показати IP 28 Травня 2009 15:35
Це банк Надра. З причинену біль дідусеві в нашому місті в солідарність до спаплюженого буде провдена акція - на будь-якого охоронця також банку буде виляте лайно
Анонім Показати IP 28 Травня 2009 20:56
Бардак! Так і живемо, за гроші рідну матір готові продати
Анонім Показати IP 29 Травня 2009 10:48
що ж ви хочете-любий капіталізм.От я не був комуністом ,але при них такого не було.Тай було куди та кому скаржитись і на хрен суди були потрідні ! І питання вирішувалось за кілька хвилин !Старші люди знають А це зібрались з десяток виродків_злодюг та спекулянтів_які,до речі-всі носили ті ж парквитки примазаних до КПРС-і вирішили за всіх нас що нам потрібен капіталізм!Виродки заставляють всіх нас поклонятися Момоні,привели в активну дію вираз-людина людині -вовк!
Анонім Показати IP 29 Травня 2009 23:42
А банк назвати слабо?
Анонім Показати IP 30 Травня 2009 22:25
В статтях чи новинах ніколи не говорять який банк - "одного з комерційних банків", але можна легко визначити по уніформі працівників, чи по рекламних стенадах, чи по печатках договорів, які часто показують в сюжетах... НАДРА давно вмер, пітання часу коли його поховають.
Анонім Показати IP 31 Травня 2009 12:43
Расстрелять директора банка вместе с охранниками.
Анонім Показати IP 31 Травня 2009 22:30
Страна варваров и ублюдков...
Анонім Показати IP 31 Травня 2009 22:54
А что за банк?
Анонім Показати IP 31 Травня 2009 23:23
И после таких случаев смешно слышать о просьбе банкиров к презеденту ветировать закон запрещающий забирать ипотечное жильё. Ну-ну посмотрим!!!!! А вообще-то ребята уже наверно пускать на волю "ПЕТУХА" этим ребятам как в начале прошлого века
Анонімmisha Показати IP 1 Червня 2009 14:50
на виборах треба голосувати за нових,невідомих кандидатів,тоді їх буде більше і буде з кого вибрати в майбутньому і старі будут трохи більше за людей думати,а не за свої банки і заводи.
Анонім Показати IP 2 Червня 2009 11:45
и название банка ..... ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus