USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

На Любомльщині відновили роботу ще одного ДНЗ

26 Грудня 2008 11:58

У селі Почапи відновив роботу дитячий дошкільний заклад, який не працював останні вісім років. Про це 26 грудня повідомляють «Волинські Новини». 
Як інформує сайт Любомльської РДА, завдяки спільним зусиллям місцевої та районної влади тут вдалося провести якісний ремонт, придбати постільну білизну, електроплиту, укомплектувати заклад дитячими ліжками та інвентарем. На сьогодні всі основні роботи завершено. Залишилося лише придбати частину меблів, холодильник, частину іграшок.
 
Лише з районного бюджету на ці цілі було використано майже 50 тисяч гривень, ще майже 20 тисяч виділив відділ освіти. На урочистому відкритті жителів Почап із важливою подією вітали голова районної ради Валерій Фурманюк, сільський голова Валентина Оніщук, головний спеціаліст відділу освіти Ольга Масловська, директор школи Марія Троць, завідуюча дитсадком Людмила Здрок.
 Учні Почапівської школи підготували чудову концертну програму, а настоятель місцевого храму отець Ярослав здійснив обряд освячення закладу. Вже найближчим часом його відвідуватимуть 22 дитини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus