USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

На дороги Нововолинська 2009-го піде майже 2 мільйони гривень

26 Березня 2009 12:29
На поточний ремонт доріг у Нововолинську цього року витратять 1 мільйон 381 тисячу гривень. У капітальний ремонт автошляхів міста вкладуть 299 тисяч гривень. На ямковий ремонт асфальтного покриття внутрішньоквартальних доріг житлово-комунальним підприємствам виділять 150 тисяч гривень. Таке рішення 25 березня прийняли депутати Нововолинської міської ради на черговій сесії, заслухавши інформацію першого заступника міського голови Юрія Єлеви про виконання заходів із благоустрою, впорядкування та озеленення території міста у 2008 році та перелік відповідних заходів на 2009 рік, – інформує репортер «Волинських Новин».
У своєму виступі Юрій Єлева, який є куратором житлово-комунального господарства міста, зауважив, що дороги загального користування потрібно берегти, тому що вартість будівництва одного кілометра дорожнього полотна становить від трьох до п’яти мільйонів гривень, а держава може забезпечити лише ямковий ремонт шляхів. Посадовець зазначив, що у Нововолинську до відновлення доріг планують приступити, коли потепліє.
Перш за все поточні ремонти пройдуть на вулицях, де постійний рух громадського транспорту. Також ремонтуватимуть вулиці, з яких є найбільше звернень громадян. Серед них – вулиця Заводська.
Як розповів пан Єлева, дорога там найбільше постраждала саме через те, що нею постійно курсують вантажні машини, адже поряд розміщений цегельний завод. Однак і керівництво, і власник приватного підприємства «Новобуд» уже кілька років ігнорують питання відновлення проїжджої частини від вулиці Мічуріна до території заводу. Як виявилося, у міській казні коштів на ремонт дороги теж не достатньо, однак вулицю Заводську все ж таки внесли у заходи з благоустрою міста на 2009 рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus