USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

На Волині затримали двох чоловіків, які торгували небезпечними наркотичними засобами

30 Квітня 2024 16:09
Правоохоронці припинили незаконну діяльність двох волинян, 39-річного жителя Нововолинська та 22-річного мешканця Благодатного, які налагодили торгівлю особливо небезпечними наркотичними засобами. Зокрема, задокументовано п’ять фактів збуту заборонених речовин.

Про це інформує поліція Волині.

29 квітня за місцем проживання фігурантів поліцейські провели санкціоновані обшуки. Вилучено канабіс, таблетки наркотичного засобу «Бупренорфін», психотропні речовини Альфа «PVP», зіп-пакети, пристрій для подрібнення, лампи з нашаруванням наркотичних та психотропних речовин, мобільні телефони.

Обох зловмисників правоохоронці затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Читати ще: Два роки тюрми: військовослужбовця з Луцька засудили за наркотики

Вирішується питання про оголошення їм підозри за ст. 307 (збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та про обрання запобіжних заходів. Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus