USD 41.20 41.52
  • USD 41.20 41.52
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.80 10.95

Митрополит Ніфонт освятив новий престол у Свято-Михайлівському храмі Рожища

18 Травня 2009 09:19
У день пам’яті преподобного Феодосія ігумена Печерського на запрошення благочинного Рожищенської округи  настоятеля Свято-Михайлівського храму у місті Рожище митрофорного протоієрея Петра Іваничко, митрополит Луцький і Волинський Ніфонт освятив новий престол. Про це 18 травня повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією прес-служби Волинської єпархії УПЦ, сам храм збудували у 1943 році на заміну старого, зруйнованого у 1914-1917 роках. Але з плином років старий престол зіпсувався і став неможливим для звершення на ньому Євхаристії. чин У співслужінні духовенства благочиння владика звершив освячення, після якого виголосив проповідь.
За станом здоров’я архіпастир не зміг продовжити богослужіння, тому настоятель храму подякував митрополиту за радість, яку владика подарував духовенству та прихожанам, за мужність і стійкість у нелегкому архіпастирському служінні та побажав скорішого одужання і многіх і благих літ життя на благо Церкві.
Далі священицьким чином звершили Божественну Літургію, а по – Літургії подячний молебень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus