USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Міст через залізницю у Луцьку збудують ще цьогоріч?

14 Січня 2009 12:19
Луцький міський голова Богдан Шиба під час сесії міськради 14 січня запевнив, що пішохідний міст від залізничного вокзалу до Завокзального ринку буде збудовано ще цього року. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Питання будівництва пішохідного мосту через залізничне полотно у депутатському запиті порушив представник фракції УНП Іван Смоленг. За словами депутата, до нього звертається дуже багато мешканців, яких турбує питання, коли зрештою завершать роботи на цьому довгобуді.
Пан Смоленг зазначив, що була публікація в газеті «Волинь-нова», з якої можна зробити висновок, що цього року мосту не буде. Начебто пан Фещенко просить ще півгектара землі для завершення будівництва пішохідного переходу. «Хоча півгектара ми виділяли ще минулого року, і «Караван» уже стоїть, але мосту поки що нема», – додав Іван Смоленг.
Міський голова Богдан Шиба запевнив, що цього року будівництво пішохідного переходу буде завершено. « Не захоче пан Фещенко – збудує хтось інший», – сказав градоначальник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вінстон Показати IP 14 Січня 2009 12:54
Дайте Фещинку ще півгектара, можливо з другого боку виросте Караван-2
Щирий Показати IP 14 Січня 2009 17:41
А потім віддадуть центр міста бізнекам,щоб вони добудували музікальний водограй.Пам"ятники А.Кривицького пан Шиба використовує вдало.Одним словом стратєг.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus