USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.40 41.65
  • PLN 10.72 10.88

Маленькі лучани отримали спортивний майданчик від Кличків. ФОТО

6 Липня 2009 15:08
Брати Клички передали луцькій малечі привіт у вигляді спортивного майданчика, відкриття якого відбулося сьогодні, 6 липня, у дворі будинків № 41, 43 та 45 на вулиці Гордіюк. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Сучасний дитячий майданчик дістався маленьким лучанам в рамках Всеукраїнської акції «Клич друзів – граймо разом!», яку організували «Фонд братів Кличків» та компанія «Кока-Кола Україна». Конкурс на облаштування подвір’я спортивним обладнанням саме у Луцьку виграла організація «Громадська ініціатива».
Спільно з мешканцями та дітьми активісти об’єднання провели акцію із прибирання та озеленення конкурсної території між будинками № 41, 43 та 45 по вулиці Гордіюк. Адже головною умовою конкурсу було облаштування мешканцями своїх подвір\'їв. Цим вони продемонстрували власну небайдужість до довкілля, оскільки екологічна складова є запорукою повноцінного спільного родинного дозвілля та створює умови для зміцнення здоров\'я дітей.
Після офіційного відкриття майданчика організатори свята провели для дітлахів ряд конкурсів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Пшоно Показати IP 6 Липня 2009 15:39
Гарний майданчик...
Анонім Показати IP 6 Липня 2009 18:05
А хто його буде охороняти від вандалів???? Всі майданчики, що будувала міскрада, будував Чернецький - геть порушені, навіть стовпів не лишилося.
Гинонім Показати IP 7 Липня 2009 08:08
Да, майданчик гарний, але ж зара по вечорам там почне бухати всяке бидло і будуть його ламати! :(( Ото злапати пару таких мудаків, і відправити їх Кличкам замісь груші!
anna Показати IP 7 Липня 2009 09:40
У Луцьку діє на багато більше спортивних майданчиків, ніж у Львові. Львів, у цьому питані пасе задніх! Стільки площі пропадає по вулицях місмта!!! А дітям ніде пограти в м'яча, як це було колись!Так в районі вулиці Вашингтона-Шафарика занедбані спортивна площадка біля 82 школи і в сквериках, де привільно почуваються тільки алкоголіки!
Vic Показати IP 7 Липня 2009 17:14
Те, що львів'янам майданчиків не вистача, то це їхні проблеми. Кожне місто та його громада за себе повинні думати. Я не кажу про особистий егоїзм, а егоїзм громади на користь жителів міста.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus