USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Луцький діджей витратив на відпочинок за добу 24 тисячі гривень. ФОТО

29 Липня 2009 16:18
Відомий луцький DJ Max Freeman (Максим Фраєрман) став одним із переможців акції «Мій ідеальний PEPSI-день», яка є спільним проектом «Pepsi» та телеканалу М1. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Як розповів Максим Фраєрман, за умовами акції треба було надіслати організаторам уявний сценарій, як найкраще провести день, витративши 24 тисячі гривень. Переможцеві акції, власне, і надавалася можливість реалізувати цей сценарій під прицілом телекамер знімальної групи М1.
Сценарій луцького діджея носив досить промовисту назву «Отрыв по-Волынски» или «Мій ідеальний PEPSI-день-2». Максим Фраєрман включив до нього чимало оригінальних, вражаючих і креативних ідей, які і втілив. Серед них – мегаволейбол, рицарський турнір, лазертаг та акцію «Free Hugs» («Безкоштовні обійми»)
«У наш суворий час багатьом бракує хоча б трішки тепла і любові. Просто уявіть собі цю картину: десяток «безбашенних» хлопців та дівчат чіпляються до перехожих із пропозицією просто обійняти їх. Люди будуть спантеличені, але, думаю, більшість не відмовиться», – пише в сценарії DJ Max Freeman.
Однак значну частину коштів Максим Фраєрман запланував витратити на вечірку в нічному клубі «Метро». Власне, сьогодні вночі «party-time» і тривала, зібравши лише друзів діджея, адже вхід стороннім на неї був закритий. Максим Фраєрман зі спеціальним гостем – Андрієм Kishe – прибув до нічного клубу після 21.00.
За пультом почергово працювали різні діджеї, особливо «відривався» винуватець свята DJ Max Freeman. Упродовж усієї вечірки вражали підготовлені клубні спецефекти – димогенератори, феєрверки.
Довідково:
Максим Фраєрман – DJ з 12-річним стажем. Із 2006 року голова оргкомітету благодійної акції «DJ Парад: Місія Надії». Автор і ведучий власних радіо-шоу: «Samsara» на хвилях ODU.fm (Chicago, IL, USA), а також «Інший Вимір» на радіо «Луцьк ФМ». DJ-сети звучали у Польщі, Єгипті, Ізраїлі, Франції та багатьох містах України. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 29 Липня 2009 19:11
Шо за лєва реклама? Ви ше напишіть де, як і за скісльки грошей його можна послухати і буде вам щастя P.S. "или" українською буде "або"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus