USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Луцькі ветерани висловили «одобрямс» заклику мерії

8 Січня 2009 10:34
На адресу Луцького міського голови Богдана Шиби надійшов лист-звернення від голови міської організації ветеранів України Валерія Севрюкова. В ньому ветерани підтримали звернення міського голови до громади міста щодо вчасного розрахунку за спожиті комунпослуги. Про це 8 січня повідомляють «Волинські Новини».
У листі йдеться: «Ми – учасники зборів активу, голови первинних ветеранських організацій – літні люди громади міста Луцька, підтримуємо звернення міського голови Богдана Павловича Шиби до всіх лучан про те, щоб члени громади вчасно розраховувалися за спожиті комунальні послуги».
Ветерани звернулися до «всіх вікових категорій лучан», аби ті вчасно розраховувалися за спожиті послуги, які надали виробничі підрозділи підприємств комунального господарства.
«Таким чином, бюджетні кошти будуть використані не на погашення боргів громади, а – спрямовані на виконання програм, ініційованих міською владою. Реалізація цих програм дозволить забезпечити соціальний та економічний потенціал кожного члена громади, що є особливо важливим у період кризи», – йдеться у листі пана Севрюкова до міського голови, повідомляє офіційний сайт Луцької міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідо Показати IP 8 Січня 2009 12:42
які програми? який потенціал?...якшо міська рада продовжує "славні" традиції совка, роздачу БЕЗПЛАТНИХ ділянок. у міський бютжет міг би бути більший на 4 мільони грн. за 54 земельних ділянок.Якшо мають за шо будувати ці "пільговики",то могли б купити ділянки...
Ветеран Показати IP 8 Січня 2009 13:51
Грошей і на будівництво вистачає "в притик", тож якщо заставити ще й купувати ділянки - то ці ділянки точно будуть препродаватись зажерливим капіталістам
дідо Показати IP 8 Січня 2009 14:21
шо б грошей не було притик менші палаци треба будувати, а не на 300 квадратів збудував і сидить звинувачує державу, шо не може опалити,бо газ дорогий... будуй те,шо можеш, а не те ,шо бажаєш... треба привикати жити по доходах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus