USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.40 41.65
  • PLN 10.75 10.90

Луцькі маршрутівки: Пенсіонерам хамити можна, а квитки видати - зась? ФОТО

14 Серпня 2009 12:41
Репортер «Волинських Новин» 14 серпня став свідком інциденту в одному з луцьких маршрутних таксі.
 
Вранці, після 09.00, до салону маршрутки №23 зайшла немічна бабуся і сказала, що у неї посвідчення. Через деякий час водій почав грубим тоном вимагати, щоб старенька продемонструвала посвідчення, бо, мовляв, за день «багато пільговиків».
 
За цей час інші обурені пасажири самі «скинулися» на квиток пенсіонерці. Але водій не вгамовувався і далі «тримав промову». Коли літня людина все ж знайшла посвідчення, шофер сказав, що «не таке».
 
Водночас, попри наявність у автобусі кондуктора, пасажирам квитки не видавали – вони просто «для виду» лежали поблизу водійського місця. Незважаючи на те, що присутні звернули на це увагу, ні водій, ні кондуктор не почали видавати всім квитки.
 
Зрештою, немічна жінка, вийшовши із салону, побажала «Щасливої дороги» маршрутнику.
 
Прикметно, що все це сталося у автобусі, який належить ТзОВ ВТП «Санрайз» ЛТД, – потужному підприємству, яке здійснює, як міські, так і міжміські перевезення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Богдана Стельмах Показати IP 14 Серпня 2009 13:40
Оскільки це не поодиноке явище пропоную таке: кожному, хто стає свідком такого інциденту і не погоджується з реальним станом речей, запитувати ім"я, прізвище водія, а також власника транспортного засобі після чого звертатися з відповідною інформацією у відповідні органи. Ну рада на це має бути якась!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus