USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Луцькі гімназистки - серед кращих знавців німецької в Україні. ІНТЕРВ'Ю. ФОТО

31 Березня 2013 11:30
Учениці луцьких гімназій вибороли два других місця у Всеукраїнській олімпіаді з німецької мови, яка відбулася у Білій Церкві Київської області з 24 до 29 березня.

Волинь презентували учениці трьох луцьких гімназій. Найкращий результат продемонстрували Ірина Дмитрук (Луцька гімназія №14, 2 місце серед учнів десятих класів) та Анастасія Лисецька (Луцька гімназія №4 імені Модеста Левицького, 2 місце серед учнів одинадцятих класів).

Голова журі Микола Гамзюк зазначив: «Учасники олімпіади показали дуже високий рівень володіння німецькою мовою. Проте навіть ті, хто зайняв перші місця, не набрали максимальної кількості балів, отже, у них є поле для подальшої діяльності та розвитку. Бажаю учасникам ніколи у житті не зупинятися і ніколи не бути повністю задоволеним собою».



Юні лучанки поділилися з «ВН» враженнями про олімпіаду.

«Незважаючи на складні погодні умови, організатори олімпіади забезпечили нас всіма найкращими умовами під час перебування у Білій Церкві, організували цікаві екскурсії, годували смачними сніданками, ситними обідами і вечерями. Цікавою була зустріч зі школярами 11 школи міста Біла Церква, учні, вчителі і директор якої з надзвичайною гостинністю не тільки прийняли нас, учасників олімпіади, а й провели цікаву розважальну програму з естафетами та конкурсами, пригостили солодощами.
Тури олімпіади були довгоочікуваними і цікавими, але також складними і дуже виснажливими. Хотіла б подякувати керівнику нашої команди Переведенцю Костянтину Павловичу, учителю Луцької гімназії №4, за проведений разом цікавий час, та своїй вчительці німецької мови Потурай Ірині Петрівні, яка ніколи не жаліла для мене свого часу і завжди намагалась донести до мене якомога більше нового матеріалу.
І ось я повертаюсь на рідну Волинь з приємними спогадами, новими друзями, неоціненним досвідом і своїм 2-м місцем, здобутим на 4 етапі 32 Всеукраїнської учнівської олімпіади з німецької мови. І хоч на дворі зимно і холодно, а в мене на душі - по весняному тепло від незабутніх вражень», - розповіла учениця 10 класу Луцької гімназії №14 Ірина
Дмитрук.



«Я вже втретє представляла честь Волині на 4 етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з німецької мови. Два роки поспіль я привозила другі місця нашому краю. Цього року я також не підвела і здобула перемогу.
Мені шкода, що це моя остання олімпіада, але її я достойно завершила. На жаль, умови проведення були не найкращими. Але білоцерківці - це надзвичайно приємні та дружелюбні люди», - розповіла учениця 11 класу Луцької гімназії №4 імені Модеста Левицького Анастасія Лисецька.




Учениця 11 класу Луцької гімназії №4 імені Модеста Левицького Світлана Лукановська зазначила:
«Я надзвичайно рада, що мала честь представляти рідну гімназію.
Білоцерківці влаштували дуже теплий прийом. Оргкомітет та відповідальні особи зробили все можливе для нашого комфортного перебування.
Окрім можливості оцінити свої знання, я отримала безцінний досвід, покращила свої мовні навички.
Подорож до Київщини дала змогу познайомитись з приємними та освіченими однолітками, які стали для мене друзями».



«Мені надзвичайно сподобалося брати участь у олімпіаді, оскільки я мала змогу не тільки покращити знання німецької, а й також познайомитися з чудовими особистостями. Окрім можливості оцінити себе та власні знання, я отримала чудову нагоду розширити коло своїх друзів.
З величезним нетерпінням чекаю наступного змагання, яке відбудеться через рік, і сподіваюся, що воно принесе мені не менше задоволення, радості та позитиву», - розповіла учениця 10 класу Луцької гімназії №21 імені Михайла Кравчука Анастасія Лазука.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Blik Показати IP 31 Березня 2013 12:27
Вітаю переможців!
House M.D. Показати IP 31 Березня 2013 13:13
Вітаю переможців! А чому написано лише про учасників олімпіади з німецької мови, ніби з Волинській області, і зокрема міста Луцька, більше ніхто не брав участі у інших олімпіадах?
Weger Показати IP 31 Березня 2013 16:13
Молодці дівчата! Луцькі гімназії найкращі, там дійсно навчають.
весна Показати IP 31 Березня 2013 18:41
щиро вітаю Лучанок з перемогою,молодці,так тримати!
Катя Показати IP 1 Квітня 2013 09:53
І знову Луцькі дівчата найкращі!
АСАВ Показати IP 3 Квітня 2013 00:58
На першій фотографії Кінах
друг Показати IP 7 Квітня 2013 11:29
Але Лисецька Ася шпрехає класно німецькою!Як справжня німкеня! Це правда!А яка вона красива!Я тебе люблю!
квітка Показати IP 7 Квітня 2013 12:10
Ася! Ти найкраща! Твоя німецька просто супер!Тебе ніхто не відрізнить від справжньої німкені!Успіху тобі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus