USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Луцьк у вересні побачить власний Генплан?

2 Вересня 2008 14:40
Директор департаменту містобудування Луцької міськради Георгій Шевчук у телефонному коментарі «Волинським Новинам» 2 вересня розповів про долю Генерального плану Луцька.
 
Як зазначив пан Шевчук, Генплан обласного центру Волині знаходиться у стадії завершення проекту у Києві, інституті «ДІПРОМІСТО» (Український державний науково-дослідний інститут проектування міст ДІПРОМІСТО, – «ВН»). 
 
За словами директора департаменту містобудування, скоріше за все, генеральний план прибуде у Луцьк у вересні для попереднього ознайомлення фахівцями муніципалітету. Можливо, дещо пізніше «головний будівельний документ» міста розгляне архітектурно-містобудівна рада.
 
Довідково:
 
Закон України «Про планування і забудову територій»: Генеральний план населеного пункту – містобудівна документація, яка визначає принципові вирішення розвитку, планування, забудови та іншого використання території.
 
Генеральним планом населеного пункту визначаються:
– потреби у територіях для забудови та іншого використання;
– потреба у зміні межі населеного  пункту, черговість і пріоритетність забудови та іншого використання територій;
–межі функціональних зон, пріоритетні та допустимі види використання та забудови територій;
– планувальна структура та просторова композиція забудови населеного пункту;
– загальний стан довкілля населеного пункту, основні фактори його формування,  містобудівні заходи щодо поліпшення екологічного і санітарно-гігієнічного стану;
– території, які мають будівельні, санітарно-гігієнічні, природоохоронні та інші обмеження їх використання;
– інші вимоги, визначені державними будівельними нормами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 2 Вересня 2008 19:44
Допоки генплан міста розробляють і розробляють земелька використовується як заманеться - аптеки, бари, ігрові автомати. Все для здоров'я лучан.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus