USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.40 41.65
  • PLN 10.72 10.88

Лучанам подарували вечір театрального мистецтва. ФОТО

12 Травня 2009 19:15
На благодійному фестивалі «ДоброДІЙ», який проводять у місті Луцьку, у понеділок, 11 травня, о 18.30 провели вечір театрального мистецтва за участю театральних студій «Tensing-група», «Ми+», «Вертикаль», «Говерла» та «ГаРмИдЕр». Про це 12 травня інформують «Волинські Новини».
 
За повідомленням прес-служби ВОБФ «Переображення», перед дійством діти мали можливість пострибати на батуті, а коли дорослі насолоджувалися переглядом театральних постанов, вони перебували у спеціальному наметі, де брали участь у дитячій програмі.
 
У вщент заповненому наметі, де з 9 травня відбуваються програми фестивалю «ДоброДІЙ», було організовано 3 сцени з декораціями для кожної з драматичних груп, які благодійно показували свої дійства з метою залучення учасників програми до доброчинності в облаштуванні сучасного дитячого спортивного майданчика загального користування в районі ЛПЗ. Між виступами драматичних гуртів сольні виконавці та музичні колективи євангельських церков Луцька співали про віру в Бога та ціль у житті.
 
Кожна з театральних груп підготувала свою постанову на духовну або ж соціальну тематику: «Tensing-група» спонукала задуматися над темою мудрого використання часу, «Вертикаль» – про духовний світ, який оточує кожного, «Ми+» – про мету людського життя та місце кожного під сонцем. Особливо сподобалися гостям програми виступи колективів «Говерла» з церкви «Фіміам», які інсценізували комедію Івана Карпенка-Карого «Сто тисяч», відкриваючи істину про те, що життя людини не залежить від величини її маєтку, та театру студії «ГаРмИдЕр» Центру культури і дозвілля ВНУ імені Лесі Українки «Перший знак – Увага люди!» про екологічні та соціальні проблеми сучасного суспільства.
 
Особливий гість театрального вечора на фестивалі – керівник християнської телестудії «Правда PRO», режисер фільмів «Правда про наркотики», «Правда про куріння» та «Правда про алкоголь» пастор Сергій Шараєвський, спонукав учасників та гостей програми не боятися мріяти, оскільки наші мрії у Божих руках стають реальністю.
 
Довідково:
 
Фестиваль «ДоброДІЙ» триватиме до 17 травня для дітей та дорослих. З початку проведення фестивалю зібрано 2075,38 грн. Програмою фестивалю передбачено турніри з настільного тенісу та футболу, вечори театрального мистецтва, духовна програма «Найунікальніші долі», благодійний ярмарок тощо. Гості фестивалю: міс Україна-2007 Ліка Роман, християнська співачка – Дарина Кочанжи, заслужена артистка України Марина Одольська, strongman Алекс та інші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 13 Травня 2009 09:23
я був там. там дуже прикольно. словами не описати всього, що там відбувається. рекомендую побачити власними очима хоча б раз, ніж сто разів читати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus