USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.60 41.80
  • PLN 10.65 10.87

«Кубок Любарта 2013» дістався львівському «Єталону»

17 Лютого 2013 12:16
Львівський «Єталон» здобув першість та став володарем «Кубку Любарта 2013».
Гра відбулася 16 лютого у Палаці учнівської молоді міста Луцька.
За почесний трофей, звання переможця та призовий фонд «Кубку» у розмірі 16 тисяч гривень змагалися 4 команди: луганські хлопці з «Другой мир», «Заїнька» із Запоріжжя, «Збірна Тернополя» та львівський «Єталон».

Вони випробовували гумористичні вміння у п’яти етапах конкурсу: візитка, розминка, капітанський біатлон, відео конкурс та музичне домашнє завдання.

Нагадаємо, що цьогорічний «Кубок Любарта» відбувся уже втретє. Два попередні роки звання переможця отримувала рівненська «Аварія».

Українських гумористів оцінювало журі, до складу якого увійшли спеціальний гість, актор, учасник команди КВН «ЧП» «Мінськ» Євгеній Сморигін, лідер гурту «ФлайzZzа» Андрій Тимчук, заступник головного редактора газети «Відомості.UA» Михайло Гарщаль, ведучий радіостанції «Луцьк» Сергій Ткачук, а незмінним ведучим був директор Радіо «СІД ФМ» Андрій Зубенко.

У першому конкурсі «Візитка» судді віддали максимальну оцінку львівським парубкам з «Єталону», команді «Заїнька» та хлопцям у міліцейській формі з «Другой мир». «Збірна Тернополя» отримала на 0,2 бала менше.




















«Розминалися» КВН-щики запитаннями від кожної з команд. Наприклад, на запитання «Як розмінувати секс-бомбу?» пролунала дотепна відповідь львів’ян «Ну, мені для цього треба 30 секунд!», після чого додав «За це в Луцьку ще й хлопають?!».

У підсумку за другий конкурс «шістку» отримала команда «Єталон».

Запальні жарти не залишили байжучими лучан іу капітанському біатлоні.

Приміром, хлопці із Запоріжжя «порвали» зал жартами на кшталт «12-летняя Маша пошла в теплицу и начала созревать ещё быстрее», «Витю в маршрутке прижало к женщине. Таких серьёзных отношений у Вити ещё не было», «Девочка с изюминкой под Рождество кутя» та «Пьяный игрок в покер блефанул на стол».

Не менш комічними були й тернополяни: «Вчителька фізики, яка пішла працювати стриптизершою, крутиться на трубі за правилом свердлика», «Доведено, що lexus голови села Маневичі - швидший за світло, бо машина є, а світла в селі ще нема», «В сім’ї канібалів дуже люблять свідків Єгови, бо ті приходять в неділю і по двоє».

В додатковому штрафному колі судді вирішили відзначити команду із Запоріжжя, яка за капітанський біатлон отримала найвищий бал.

У підсумку за всі етапи конкурсу лауреатами «Кубку Любарта 2013» стали КВН-щики із «Збірна Тернополя». Третє місце отримали луганці з «Другой мир». З відривом всього лише в 0,1 бала перемогу здобула львівська КВН-команда «Єталон», а друге місце, відповідно, отримали хлопці із команди «Заїнька».






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus