USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Кропива відмовився від керівництва ЕК «Луцьктеплоенерго»

10 Листопада 2008 16:10
Олександр Кропива не хоче очолювати Енергетичну компанію «Луцьктеплоенерго». У п’ятницю, 7 листопада, від написав заяву про складання повноважень директора цього підприємства, – розповів він 10 листопада у телефонному коментарі «Волинським Новинам».
Підприємець Олександр Кропива наголосив, що причина появи заяви про складання повноважень директора ЕК«Луцьктеплоенерго» – у небажанні «приймати участь у конфлікті, від якого страждають люди». Як прогнозує пан Кропива, «це брудне і брехливе протистояння» може закінчитися дуже погано.
Разом із тим, наголосив донедавна керівник «Луцьктеплоенерго», його підприємство «єдине на Волині, що 100% розрахувалося за спожитий газ, і єдине, що санкціоновано бере його сьогодні». Це, зі слів Олександр Кропива свідчить про те, що звинуваченя, які звучали протягом місяців, є брехнею і «своїми діями я особисто та колектив «Луцьктеплоенерго», який зараз тут трудиться, довели – ми є професійна команда, що забезпечувала результат».
До речі, заява пана Кропиви ще не задоволена. Також він не назвав імені свого наступника, зіславшись на те, що це не є його компетенцією.
Довідково:
 
За повідомленням прес-служба ВОО ПРП, розповсюдженим 10 листопада , Волинська організація партії «Реформи і порядок» схвалює відповідальний крок члена Ради організації Олександра Кропиви щодо складання повноважень директора Енергетичної компанії «Луцьктеплоенерго». За словами голови ВОО ПРП Олександра Мартинюка, тривалий конфлікт довкола ситуації з теплопостачанням у Луцьку досяг своєї крайньої межі. Хаотичні і безвідповідальні дії міської влади звелися до постійних наклепницьких та безпредметних звинувачень на адресу Олександра Кропиви.
 
Після вирішення проблем із наданням лімітів та врегулюванням договірних стосунків підприємства з НАК «Нафтогаз України» вчинок Олександра Ананійовича вмотивований бажанням вивести ситуацію з теплопостачанням третини міста за межі міжособистісного конфлікту.
 
За цих обставин міському голові та членам його адміністративної команди доведеться шукати інших «ворогів громади» та виправдовувати загрозливий стан справ довкола перебігу опалювального сезону в місті, публічного конфлікту з газопостачальниками, низького тиску газу і тривалої відсутності лімітів на його постачання. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Вінстон Показати IP 10 Листопада 2008 16:27
Я не поняв, а кого вже будем звинувачувати у всіх гріхах нашого "ченого" міста???
Вінстону Показати IP 10 Листопада 2008 16:48
А Ви почитайте на блозі Гоцалюка, як він "вирішує" питання економічної кризи у світі. До рівня Луцька не опускається - не той масштаб.
Анонім Показати IP 10 Листопада 2008 17:45
Чесна й порядна позиція. Тепер черга за Шибою. Якщо він чесний, то хай так само залишить посаду, а не хапається за неї руками, зубами та іншими частинами тіла.
Сьома Прямий Показати IP 10 Листопада 2008 17:49
Не дождьотєсь! Папа ше три терміни має одкатати!
антидот Показати IP 10 Листопада 2008 18:38
Отже Кропива повністю програв місту. І його "пішли" його боси.
Пані Моніка Показати IP 10 Листопада 2008 18:39
Отже я горжусь нашим мером - він таки того Кропиву виполов. Досить шантажувати людей.
Месник Показати IP 10 Листопада 2008 18:44
Розслабтесь, шибофіли! Все тільки починається! Гордяться тим, ким гордяться останнім!
ХА Показати IP 10 Листопада 2008 18:58
"Другие придут, сменив уют на риск и непомерный труд..."
небайдужий Показати IP 11 Листопада 2008 10:16
П.Кропива а де когенерація, обіцянки зниження тарифів,обіцяли не виконали і вже йдете?
Антикримінал Показати IP 11 Листопада 2008 11:01
На справді програв комуніст Шиба, який спить і бачить повернення всього, що було приватизовано в державну власність, щоб потім уже самому все підібрати під себе. Побачимо, яка доля чекає котельню на Карбишева? Тепер її законно приватизують, тільки на цей раз любі шибині друзі: Токарський, Хац та інші шибині авторитети.
антидот Показати IP 11 Листопада 2008 12:33
От от - побачим що буде з котельнею. Побачим
Пройнятий до Небайдужого Показати IP 11 Листопада 2008 14:35
А хтось дав можливість хоч кілька місяців попрацювати спокійно, щоб це все зробити? Отож бо й воно!
Бородате Чудовисько Показати IP 11 Листопада 2008 23:36
Цікаво. Судились, судились а ніхто так винним і не вийшов. Вся справа в тому що і Шиба і Кропива домовились. Ну тепер отримуйте наслідки красавці (=
антидот Показати IP 12 Листопада 2008 11:32
Якби домовились, то Кропива не звільнився б.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus