USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Комунальне лісогосподарство на Волині працює краще за державні?

25 Лютого 2009 14:17
Бюджетна комісія Волинської облради задоволена звітом генерального директора комунального підприємства «Волиньоблагроліс» Степана Ковальчука за діяльність у 2008-му році. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Пан Ковальчук розповів, що найактивніше діють наразі дочірні підприємства «Ківерціліс» та «Маневичіліс». За минулий рік виявлено 60 лісопорушень і 3 випадки пожеж. Всього площа лісів, які належать «Волиньоблагролісу», становить 28 тисяч гектарів лісу. У підприємстві – 627 тисяч гривень. Пан Ковальчук сподівається, що затрати на створення підприємства окупляться в 2011 році.
 
«Результати позитивні. У вас скрізь плюс, а в державних (лісогосподарських – «ВН») підприємствах – мінус», – сказав заступник голови Волинської ОДА Василь Байцим Степану Ковальчуку. Він розповів, що мав розмову з головою Ківерцівської РДА Леонтієм Кричкевичем. Там було запропоновано, щоб комунальні лісівники поставляли щепу в 60 котелень Ківерцівщини для опалення бюджетних установ.
 
Звіт «Волиньоблагролісу» бюджетна комісія прийняла до відома, проте представники підприємства ще мають ознайомити членів комісії з кошторисом, фінансовим планом та штатним розписом на 2009 рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus