USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Коляденко у Луцьку буде ведучим і членом журі конкурсу краси

17 Жовтня 2012 16:51
Розум, красу та грацію більш як двох десятків учасниць фіналу третього Всеукраїнського конкурсу краси «Міс Принцеса України 2012» оцінюватимуть троє чоловіків.

Як повідомили організатори дійства, успіх кожної з чарівних учасниць буде залежати від генерального продюсера конкурсу краси Олександра Главацького, найепатажнішого шоумена України та ведучого вечора Дмитра Коляденка та співака Василя Бондарчука.

Організатори конкурсу краси також обіцяють, що насиченою і цікавою буде розважальна частина дійства. Так, планується, що глядачів потішать своїми виступами відомі виконавці української естради: гурт «НЕАНГЕЛИ» та Василь Бондарчук.

Варто також зауважити, що, за словами генерального продюсера заходу Олександра Главацького, на переможниць конкурсу «Міс Принцеса України 2012» чекає неабияка грошова винагорода. Мова про 50 тисяч гривень за перше місце, і 25 – за друге.

Нагадаємо, що фінал конкурсу відбудеться 20 жовтня у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus