USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

Інцидент на Волині: автівки псують торгові місця підприємців. ФОТО

14 Квітня 2013 10:37
Автомобілі мешканців Каменя-Каширського стали справжньою завадою торгівцям у павільйонах, що у місті. Торгові місця, кажуть підприємці, вони облаштували власноруч, однак через наплив автівок, товару покупцям не видно. Більше того, автомобілі псують тротуари поруч, - про це інформують «Вісті Каменя».

До редакції звернулися підприємці, які займаються торгівлею праворуч від торгового комплексу «Пасаж», з проханням висвітлити їх проблему.

Суть звернення полягала у наступному: люди, кажуть, відкрили свої павільйони, власними силами облаштували територію біля них тротуарною плиткою і бордюрами. Однак, в зв’язку з тим, що відповідні служби перенесли знак «зупинку заборонено» з в’їзду від вулиці Шевченка на відстань понад шістдесять метрів вглиб до пасажу, автомобілі стали постійною проблемою. Машини зупиняються навпроти торгових закладів, затуляють їх від відвідувачів. Окрім того, саме це місце автовласники вподобали для маневрів. Розвертаючись, колесами псують тротуари біля павільйонів, створюють небезпечні ситуації для пішоходів..

Також люди висловлюють своє обурення неналежним станом дороги. Якраз навпроти цього торгівельного ряду - великі баюри, наповнені водою і місиво з грязюки. Бруд з-під коліс захлюпує і товар і покупців.

За словами людей, вони вже неодноразово зверталися до міської влади, однак безрезультатно. Підприємці кажуть, стосовно перенесення знаку – в міськраді посилаються то на ДАІ, то на вказівку голови РДА.

Наразі написане і зареєстроване письмове звернення до міського голови з проханням вирішити ситуацію і надати офіційну відповідь у спосіб і строки, передбачені законодавством.

Частково, принаймні, усно позиція міського голови і голови РДА була озвучена на засіданні громадської ради при райдержадміністрації.

Очільник міста Василь Бондар, зокрема, зазначив, що про проблему знає і ями будуть засипатися щебенем.

«Ми вже туди кидали не раз і кинемо каміння ще, раз є така потреба» - сказав мер міста.

Щодо того, чия ідея перенести дорожній знак і чи дійсно ця вказівка іде від голови РДА, Василь Бондар відповів на підвищених тонах: «Ніхто такого не казав, не намагайтеся вбити між міською радою і РДА клин».

«Перенести згаданий знак – моя вказівка працівникам державтоінспекції», - зауважив своєю чергою голова Камінь-Каширської РДА Іван Вовк.

«Я не потерплю безладу на проїжджій частині біля пасажу і ринку. Дорога постійно захаращується автомобілями. Саме тому і перенесено знак, щоб люди могли заїхати і припаркуватися» - пояснив Іван Вовк.

Люди обурюються: або Іван Вовк не знає правил вуличного руху, або ніколи не буває на вулиці Шевченка. Адже, кажуть, перенесення знаку «зупинка заборонена» з початку бічної дороги – вглиб, аж ніяк не впливає на вивільнення вулиці Шевченка від припаркованих там автомобілів. Оскільки, саме на тому відрізку з обох сторін встановлені заборонні знаки і, апріорі, там зупинятися не можна - в певні періоди часу.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
не базарую Показати IP 14 Квітня 2013 10:40
Волинь моя, краса моя...
Сергій Показати IP 14 Квітня 2013 11:05
полішуки всра..сь
Жорік Показати IP 14 Квітня 2013 11:52
Машин просто забагато їздить, а парковок не вистачає. Рішення уряду повинно бути таке: підняти ціну на бензин до 20грн/літр. - нехай на конях їздять.
!!! до Жорік Показати IP 14 Квітня 2013 23:05
Ні до 35!!!
лахматий будун до !!! Показати IP 15 Квітня 2013 10:04
заздрісно шо хтось їздить, а я пішки ходжу
ого до Жорік Показати IP 15 Квітня 2013 15:07
тоді по г..ні будете ходити...
він Показати IP 14 Квітня 2013 11:57
на останньому фото видно , що лоток стоіть на дорозі
Pavel до він Показати IP 14 Квітня 2013 14:02
А ще видно знак "зупинка заборонена", але закони не для українців. Штрафи підняти треба і щоб ВСІ платили!
Пріська Показати IP 14 Квітня 2013 17:30
Пасаж звучить гордо! Полішуки не миті... зас*ались))))
Семен Показати IP 14 Квітня 2013 23:24
Та взагалі на той базар не ходити і не їздити - нехай продавці повиставляють свій товар і любуються ним. Може, один в іншого раз в місяць щось придбає, то і буде весь виторг.
D Показати IP 15 Квітня 2013 20:40
Новина всеукраїнського маштабу.
капец Показати IP 15 Квітня 2013 22:24
Срань то какая!!!! Одне гі*но перекалапуцане!!!! Срам торгашам та меру

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus