USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Євро-2012: пріоритети гравців «Волині». ФОТО

9 Травня 2012 12:05
Гравці ФК «Волинь» провели останнє відкрите тренування напередодні заключного офіційного матчу в цьому сезоні. Наставник команди Анатолій Дем’яненко та декотрі футболісти відповіли на декілька запитань журналістів. Зокрема розповіли за кого вболіватимуть на Євро-2012.
Тренування відбулося 8 травня на стадіоні «Підшипник» у Луцьку.
Нападник Майкон, який, до речі, з пресою спілкувався російською мовою, сказав, що на європейському чемпіонаті підтримуватиме Іспанію та Німеччину.

Нині футболіст думає над тим, чи залишатися у «Волині». Каже, що розглядає різні варіанти продовження кар’єри.

Також бомбардир відзначив різні тренерські методики колишнього наставника «хрестоносців» Віталія Кварцяного та нинішнього – Анатолія Дем’яненка. «Кварцяний був емоційним. Кожну хвилину кричить і кричить, а Дем’яненко спокійніший», - сказав Майкон.
Півзахисник Сергій Пилипчук розповів, що не планує залишати команду. Водночас стверджує, що для здобуття права участі в європейських кубкових турнірах, на його думку, головне – бажання. Мовляв, не все вирішують фінанси.

На Євро вболіватиме за Росію та Україну. Додав, що не проти, аби ці збірні зіграли у фіналі чемпіонату.

Насамкінець він сказав, що в черговому матчі чемпіонату України з футболу проти луганської «Зорі» хоче потішити вболівальників перемогою.
Головний тренер команди Анатолій Дем’яненко теж прагне обіграти гостей із Луганська та нагадав невтішну статистику: луцька команда після зимової перерви перемагала лише в гостях.

Окрім цього, футбольний фахівець розказав, що йому цікаво працювати з «Волинню». З його слів, не все вдалося зробити з запланованого. Хоч і гру команди вдалося дещо перебудувати під його бачення, але не завжди вдавалося налаштували «хрестоносців» на матч.
На запитання щодо фаворитів європейської першості, Дем’яненко сказав, що не любить прогнозувати. «Хто може виграти? Іспанія, Англія, Голландія може виграти. Я не люблю робити пронози. Важко прогнозувати. Потрібно всі деталі взяти до уваги. Хто відпочив і підготувався краще», - висловився Дем’яненко.

Також під час тренування команда привітала Майкона з 24-річчям, а журналісти презентували клубу ікону Георгія Побідоносця.













Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus