USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Фірма з Данії збудує на Волині торфобрикетний завод?

28 Січня 2009 10:32
Горохівська районна влада опрацьовує можливість будівництва компанією із Данії торфобрикетного заводу. Про це під час наради за участю губернатора Миколи Романюка розповів голова РДА Леонід Андрійчук, – інформує 28 січня репортер «Волинських Новин».
Леонід Андрійчук зізнався, що керівництво Горохівського району зараз опрацьовує можливість зведення фірмою з Данії торфобрикетного заводу. «Я хочу, щоб ми перейшли на місцевев паливо і ні від кого не залежали», – зазначив глава РДА.
Він розповів, що завдяки впровадженню енергоощадних технологій, на що районна влада спрямувала торік 2,6 мільйона гривень, вдалося зекономити вже близько 280 тисяч гривень.
Леонід Андрійчук додав, що до економіки району надійшло понад 860 тисяч доларів іноземних інвестицій. Зокрема майже 170 тисяч доларів іноземці вклали у сільське господарство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
сергій Показати IP 30 Жовтня 2012 18:34
где інформация про заводи а

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus