USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Дорога в Китай пройде через Волинь?

16 Липня 2008 15:42
Через Волинську область планується проходження міжнародної залізничної лінії, що об’єднуватиме Європу та Азію. Про це розповіла віце-президент Українського союзу промисловців та підприємців Тетяна Степанкова 16 липня репортеру «Волинських Новин».
Пані Степанкова зазначила, що сучасний розвиток суспільства з використанням сировини останнім часом почав себе вичерпувати. Важливим напрямком у сприянні подальшому розвитку стали дослідження та впровадження новітніх технологій. В Україні є великий потенціал розвитку інноваційних ринків. Саме залучення капіталовкладень сприятиме покращення економічного клімату як у регіонах, так і в Україні в цілому.
Основним напрямком є впровадження наукових досягнень у технологічні процеси. Однак цей процес ще не є високорозвинутим. І тому, за словами пані Степанкової, УСПП разомі з Державним управлінням інвестиційно-інноваційного розвитку розробили проект «Інноваційний прорив» та створили агентство з інвестицій, метою яких стало проведення інноваційних проектів на державному та приватному рівні. «Наукове досягнення повинно розкручуватися, допоки воно не стане товаром», – зазначила віце-президент УСПП.
Якщо брати до уваги Волинь, то проходження через її територію великих транспортних магістралей дозволить залучити суттєві інвестиції в розвиток області. Також відбудеться притік робочої сили, що створить можливість зменшити рівень безробіття та кількість громадян, що виїжджають за межі області.
За словами пані Степанкової, уже формується перша лінія транзитного потоку. Через Ковель планується проходження міжнародного залізничного транспортного коридору №3(Франкфурт-на-Майні – Китай). Щоб забезпечити нормальну діяльність  лінії, мають створюватися логістичні центри. Однак це не виконається, якщо не буде співпраці та дотримання відповідності стандартам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus