USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.60 41.90
  • PLN 10.65 10.90

До луцького коворкінг-центру безкоштовно приїздитимуть медіа-фахівці. Відкриття центру. ФОТО

22 Січня 2013 12:39
Медіа-фахівців з провідних телеканалів України мають намір запросити до Луцька організатори коворкінг-центру. Ті, мовляв, без гонорару згідні ділитись власним досвідом із представниками луцької журналістики.

Так відкриття центру журналістських і громадських «тусовок» «Репортер» відбулось у Луцьку сьогодні, 22-ого січня.

Серед основних послуг центру, пояснюють організатори, - оренда робочого місця, організація та проведення круглих столів, презентацій та конференцій.

Наприклад, денна оренда робочого місця для гостя становитиме 20 гривень, місячна – 250.

Окрім того, «Репортер» буде завжди відкритий для співпраці з громадськими організаціями та активними і творчими людьми.

Наразі, стверджують активісти, репортер - це бізнес-проект. Мовляв, якимось чином вони мусять «перераховувати кошти». Однак, у перспективі це має бути громадська організація, яка ітиме назустріч однодумцям.

«Цікавий цей проект, першою чергою, через те, що у Луцьку це вперше. У Луцьку взагалі все вперше», - усміхнувся один з організаторів, голова спілки громадських організацій «Молодіжна платформа» Захар Ткачук.

«Бачачи зсередини, як працює громадський сектор, і як багато користі він приносить, я розумію, що про це мало хто знає. Основна проблема - у відсутності градації між бізнесом та громадськістю», - зауважив присутній на відкритті президент Волинського інституту підтримки та розвитку громадських ініціатив Петро Лавринюк. Зокрема він наголосив на потребі пошуку pr-менеджерів для громадських організацій, чим в принципі частково і будуть займатись в центрі.

Контакти:
проспект Волі, 27, 4 поверх;

телефони: 0332 293529
0991741800
0639918002

http://reporter.lutsk.ua























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Александр Показати IP 22 Січня 2013 13:03
Коворкинг-центр - круто! Предлагаю фамилии Ткачук и Лавринюк также переводить. Пусть будут Захар Вебер (кстати, куда звучнее чем Ткачук в писательском мире:))) и Петр Лаурельс!
сеня Показати IP 22 Січня 2013 13:23
злет алкоголіків ,медіа фахівців...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus