USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

До конфлікту навколо гуртожитку ВПУ № 9 у Луцьку втрутиться губернатор

10 Серпня 2009 16:29
На особистий прийом громадян до голови ОДА Миколи Романюка завітали люди, які вклали у 2002 році гроші для реконструкції та будівництва квартир ВПУ № 9. За їхніми словами, ні грошей, ні житла вони не мають, але будівництво квартир вже не для них таки ведеться. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
 
Люди скаржилися Миколі Романюку на нібито «самозахват» квартир, кошти в які вони вклали. За їхніми словами, «заправляє бенкетом», разом із представником правоохоронної структури, один з депутатів обласної ради.
 
Представники 15-ти родин розповіли, що у 2002 році саме вони вклали кошти і виступили інвесторами для будівництва квартир. Проте, за їхніми словами, опісля того, як посадовці побачили, що зі справи буде толк – квартири у вкладників начебто захотіли відібрати. Лучани були не згідні із такою долею і зверталися до суду.
 
«Суд вирішив, що наш договір неправомірний», - сказали люди. Наразі ж мешканці міста хочуть хоча б повернути гроші, але «не ті 5 тисяч, що були колись, а за теперішніми мірками». Обурені прохали Миколу Романюка допомогти: поставити охорону задля перешкоджання будівництву.
 
Голова ОДА висловив своє бачення вирішення проблеми: «Провести оцінку вартості житла і дати людям кошти для компенсації за нього».
 
Також на прийом до Миколи Романюка зверталися із житловими проблемами, просили грошей на ремонт храму УПЦ у селі Шепель.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus