USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Для оновлення партизанської слави треба 30 тисяч гривень

3 Жовтня 2008 12:58
Ремонт та оформлення експозиції Музею партизанської слави в урочищі Лопатень Ківерцівського району Волині забере з обласної казни 30 тисяч гривень. Це питання стало одним із об’єктів обговорення під час засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів, цінової політики та використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області. Про це 3 жовтня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Про виділення коштів попросили колишні партизани. Це питання виникло під час обговорення внесення змін до обласного бюджету.
 
Голова Волинської облради Анатолій Грицюк наголосив, що цей музей унікальний. Члени бюджетної комісії були не проти виділення коштів, проте постало питання, звідки їх взяти.
Присутні на засіданні волинські депутати зійшлися на тому, що гроші, можливо, виділять у вигляді субвенцій ківерцівському бюджетові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus