USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

DJ-Парад: Місія Надії покликаний морально налаштувати молодь на лояльне ставлення до інвалідів

3 Березня 2009 17:36
Організатори та учасники благодійного DJ-Параду: Місія Надії, що відбудеться в Луцьку 9 березня, зауважують не тільки на матеріальній допомозі вилученими коштами, а й на моральному налаштуванні молоді лояльно ставитися до людей з особливими потребами. Про це йшлося під час прес-конференції присвяченій акції, – інформує 3 лютого репортер «Волинських Новин».
Матеріальна допомога – лише частина загальної мети DJ-Параду, – сказав представник Волинської обласної громадської організації «Союз діячів індустрії розваг Волині» Максим Фраєрман. «Інша складова – ді-джеї, яких оточує «ореол модності» і які, демонструючи добре та гарне, спонукають до цього й молоде покоління», – висловився пан Фраєрман.
Парад не тільки пропагуватиме популяризацію поняття «благодійність», а й налаштовуватиме молодь на лояльніше ставлення до інвалідів, – вважають учасники акції.
Також у здорових людей такий захід може викликати співчуття до неповносправних, потяг до волонтерства, – сказала представник Волинської обласної Асоціації дітей-інвалідів «Особлива Дитина» Алла Торунова.
Саме ініціаторами проведення першого у Західній Україні DJ-параду стали DJ Max Freeman, людина, яка працює у клубній сфері вже 12 років і Волинська Обласна Асоціація дітей-інвалідів «Особлива Дитина», – розповів сам Максим Фраєрман. «Коли з’явилася ідея, то виникло питання з ким її втілити. Був список благодійних установ, куди я звертався, але тільки одна з них сказала «так», давайте це зробимо», – сказав пан Фраєрман.
З того часу уже четвертий рік поспіль у Луцьку проводитиметься благодійна акція DJ-Парад: Місія Надії.
За 5 тисяч гривень, які торік вдалося вилучити, дітям-інвалідам закуплені медикаменти, частково дофінансовані проекти для неповносправних. Також було закуплено медпрепарати до операції для дівчинки з Ківерцівського району Наталії Близнюк, – розповіла Алла Торунова.
Окрім того за «цю астрономічну для нас суму» влаштували оздоровлення інвалідів та провели їм психологічний тренінг, – додала пані Торунова. Цьогоріч вилучені кошти планують використати на дофінансування проектів «Мій друг-комп’ютер» та «Літні рекреаційні ігри», – сказала представник «Особливої Дитини».
Довідково:
Цього року ді-джеїв, які братимуть участь у параді вісім: DJ Anna Lee (місто Київ) (4-а сходинка всеукраїнського рейтингу TopDJ, резидент радіостанціі Kiss FM), DJ Artem Neba (місто Київ) (14-а сходинка всеукраїнського рейтингу TopDJ, резидент радіостанціі Kiss FM), DJ Tokyo (місто Луцьк) (37-а сходинка        всеукраїнського рейтингу TopDJ, резидент радіостанціі Kiss FM), DJ Arnaby (місто Київ) (резидент клубу «Декаданс», єдина в Українї ді-джейка, що грала з DJ Tiesto), DJ Max Freeman (місто Луцьк) (засновник та організатор акції, резидент радіостанції ODU (Чікаго, США), DJ Fenom & DJ Neo, DJ Mix (засновники найкращого радіо-проекту Волині про клубне життя «PARTY’тура», DJ Dustin (резидент клубу «Метро»).
World DJ Day (Всесвітній день Ді-джея) - не лише офіційне професійне свято, а й важливий благодійний захід, що відбувається у всьому світі щорічно 9 березня.  Засновниками заходу у 2002 році виступили фонд World DJ Fund і організація Nordoff Robins Music Therapy, що використовує музику для оздоровлення людей. Весь прибуток, отриманий в цей день ді-джеями, клубами, радіостанціями, рекординговими компаніями та іншими представниками клубної індустрії спрямовується на рахунки різноманітних дитячих фондів та організацій. Протягом цих 5-ти років щорічну традицію DJ-благодійності підтримують такі відомі мас-медіа, як MTV, Radio 1, Mixmag, Muzik, Loaded, FHM, Hello, Galaxy, а також зірки світової танцювальної сцени - Pete Tong, Danny Tenaglia, Sasha, Dave Seaman, Paul Oakenfold, Carl Cox, Paul van Dyke, Seb Fontaine, Sister Bliss та інші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus