USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Богдан Шиба вважає, що сигарети мають бути значно дорожчими

9 Вересня 2008 09:59
Луцький міський голова Богдан Шиба під час прес-конференції 9 вересня розповів про заходи, які слід вжити для боротьби з тютюнопалінням, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Як стверджує градоначальник, «акція у травні дала мініум результату, оскільки розраховувалася насамперед на агітаційний момент».
Богдан Шиба зазначив, що з 1 січня буде заборонена цілодобова торгівля сигаретами, а згодом, і торгівля як тютюновими, так і алкогольними виробами у нестаціонарних місцях.
Проте головним методом боротьби із згубною звичкою, на особисту думку Богдана Шиби, повинне стати суттєве підвищення цін на сигарети.
Як він стверджує, саме з цього кроку почалася боротьба в європейських державах.
На думку Луцького міського голови, багато хто «просто грається у хованки, і хваляться, що накурилися чи напилися, пропри заборони не тільки міської влади».
Найбільш потрібною, Богдана Шиба вважає  «жорсткою і жорстокою політику держави щодо цього питання».
Довідково:
З 1 по 31 травня цьго року в Луцьку відбувся місячник боротьби з тютюнопалінням. Він здійснювався відповідно до Закону України «Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров’я населення» та рішення міської ради «Про впорядкування вживання тютюнових виробів на території міста Луцька».
Місячник оголосили з метою забезпечення захисту людей від шкідливого впливу тютюнового диму на робочих і у громадських місцях та у зв’язку з проведенням 31 травня Міжнародного дня боротьби з тютюнопалінням.
Захід завершиться загальноміською акцією «31 травня – день, вільний від тютюнопаління в Луцьку». У цей день оргкомітет, який очолив заступник міського голови Анатолій Пархом’юк, рекомендував мешканцям та гостям міста утриматися від паління, а торговим закладам, різної форми власності, не продавати цигарок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сава Вітер Показати IP 9 Вересня 2008 19:15
Цілком погоджуюся з Б. Шибою. Ціни на цигарки потрібно не просто підвищити, а дуже підвищити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus