USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

Більшість депутатів облради схвалили роботу губернатора. ДОКУМЕНТИ. ОНОВЛЕНО

5 Квітня 2013 14:58
Звіт голови Волинської ОДА про виконання делегованих повноважень за 2012 рік підтримали більшість депутатів облради.

Про це стало відомо під час 18-ої сесії Волинської облради 5 квітня.

Під час обговорення проекту рішення про звіт очільника Волинської ОДА думки про те, як оцінити роботу губернатора протягом року, були різними. Навіть пролунала думка про відставку голови Волинської ОДА. Варто зазначити, що на позитиви діяльності Бориса Клімчука на посаді вказав голова Волинської облради Володимир Войтович.
Врешті, після полеміки, висловився і голова Волинської ОДА. Так, Борис Клімчук зауважив, що прислухається до конструктивних пропозицій. «Черговий урок для мене відбувся… Будемо вдосконалюватися», - додав він.
Утім Борис Клімчук зауважив, що критиканам потрібно «в ноги кланятися» «мені, Партії регіонів і «Свободі», усім, хто щось робить для підвищення показників соціально-економічного розвитку регіону. «Ми займаємося формуванням ґазди на селі, господаря», - зазначив він зокрема.
«Ви критикували, а я не втратив бажання вчитися… Ще мій батько говорив «На ображених воду возять», - вів далі губернатор.
Окрім того, Борис Клімчук додав, що і сам займався з’ясуванням питання, чи підтримує його волинська громада. Так, він влаштував соцопитування, участь в якому взяли приблизно 10,6 тисячі волинян.
«Ці результати лише в мене. Я там міряв себе», - додав губернатор. Тож, зі слів голови ОДА, поки що позиція людей така, що він може ще виконувати свої зобов’язання.
Зазначив Борис Клімчук і те, що перевірив своїх заступників, зокрема Олександра Башкаленка і Віталія Карпюка і зробив висновок, що «обоє ростуть». «Більше людей їх знають і більше висловлюють довіру», - зазначив він.
Після цього депутатам запропонували проголосувати за те, щоб за основу прийняти запропонований проект рішення. За це проголосували 55 з 67 обранців громади.
Потім депутати обради почали вносити свої пропозиції щодо проекту рішення. Так, зі словом до присутніх звернувся депутат Олександр Пирожик. Він назвав голову Волинської ОДА великим піарником, режисером, дирижером і маленьким Піночетом. Згадавши слова депутата Віктора Прокопчука, який під час обговорення проекту рішення назвав Бориса Клімчука «хитрим і лукавим», він зазначив, що не варто було б говорити так, «бо тоді виникає бажання сказати «… але визволи нас від лукавого».
На цьому виступ Пирожика перервав «за неетичні висловлювання» голова Волинської облради Володимир Войтович. Він запропонував проголосувати за проект рішення в цілому.
Після першого голосування виникла дискусія щодо переголосування. Мовляв, депутати голосували за пропозицію Олександра Пирожика.
Тож, «за» звіт Борис Клімчука проголосували 51 з 65 депутатів Волинської облради, а 8 не підтримали його, проголосувавши «проти».




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Андрій Показати IP 5 Квітня 2013 15:32
На відміну від Олександра Пирожка,пан Войтович на вчинок не здатний.Горобці літають зграями,а орли поодиноко...
Коріний Лучанин до Андрій Показати IP 6 Квітня 2013 11:05
Ну як же Войтович може йти проти того,хто фактично його пролойобіював!!? Владне місце вигідне в Україні- і зарплатою і пенсією і безвідповідальністю І КОРУПЦІЄЮ!!! Це ж не є СЕКРЕТОМ !!! СТАТКИ їхні ростуть як гриби після дощу.
Александр до Андрій Показати IP 6 Квітня 2013 11:41
Нет, Орла нужно оставить за Поплавским. Пирожик - он Зоркий Сокол
захоплений Показати IP 5 Квітня 2013 16:23
Яка потужна в Волиньраді АПАЗИЦІЯ))) Спроможна лише... ПУСКАТИ ГАЗИ)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus