USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Анатолій Грицюк закликав до «картопляного» патріотизму

4 Вересня 2008 17:06
Під час засідання Координаційної ради при голові Волинської обласної ради Анатолій Грицюк закликав керівництво районних рад організувати збір картоплі від населення для потреб обласних лікувально-профілактичних закладів. Про це 4 вересня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Під час засідання були присутніми керівники лікувально-профілактичних закладів обласного значення і члени Координаційної ради – голови райрад або їх заступники.
«Враховуючи те, що, на жаль, фінансування медицини на сьогодні не таке, як би хотілося? і десь у кошторисах ваших витрат на харчування не завжди виділяється та сума коштів, яка нормативно повинна відповідати для пацієнтів», – зазначив голова Волинської облради.
Анатолій Грицюк закликав районні ради організувати збір «бульби» від населення. Від імені голови облради також оприлюднили звернення до селян, щоб «передати безкоштовно від кожного індивідуального господарства по 15 кілограм картоплі лікувально-профілактичним закладам області для харчування хворих».
Під час засідання також схвалили «рознарядки» для кожного району відповідно до медичного закладу. Найбільше «народного» продукту отримає обласна лікарня – 120 тон. Її «курує» Ківерцівський, Ковельський, Луцький, Любешівський та Маневицький райони. Всього ж планується зібрати 325 тон картоплі.
Пан Грицюк закликав керівників районних рад цим вчинком «проявити патріотизм» і до 25 вересня проблему вирішити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus