USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.40 10.52

Анатолій Грицюк просить волинян допомогти лікарням картоплею

31 Серпня 2009 11:20
Голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк оприлюднив звернення, у якому просить волинян допомогти медичним закладам області картоплею. Про це повідомляють 31 серпня «Волинські Новини».
«З року в рік восени ми з вами дотримуємось гарної традиції – забезпечуємо картоплею стаціонарні медичні заклади нашої області. На жаль, галузь охорони здоров’я в нашій країні потерпає від недостатнього фінансування. На харчування виділяються мізерні кошти, а тому допомога волинської громади вкрай необхідна для наших лікарень. Минулого року усі гуртом ми зуміли зібрати 270 тонн картоплі. Щиро сподіваюся, що працьовитий і багатий духовно волинський люд відгукнеться на наше прохання і тепер», – йдеться у зверненні.
«Знаю, що цьогорічна осінь не є такою щедрою. Розумію, що в часи випробування, яке спричинила криза в світі та в нашій державі, відірвати хоч якусь лепту від сімейних доходів на громадські справи нелегко. Але закликаю вас не залишатися байдужими і допомогти нашим лікарняним установам. Адже той десяток кілограм картоплі особливого достатку вам не забезпечить, але для спільної справи великої волинської родини стане неабиякою підмогою. Давайте всі разом допоможемо тим людям, які волею долі змушені боротися зі своїми недугами у лікарнях», – зазначив голова обласної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дідо Показати IP 31 Серпня 2009 12:07
совок...в нас держава оплачує медицину,так шо нехай Грицюк платить...чому в нас люблять залізти в чужу кишеню?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus