USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

61-річний валютник залицявся до 17-річної дівчини: подробиці розбійного нападу на Волині. Відео

13 Травня 2024 17:49
До 17-річної дівчини став залицятися 61-річний чоловік. Про свого кавалера юна спокусниця розповіла двом знайомим, вони військові. Ті вирішили провчити дорослого дядька. Ну а справжні пристрасті розгорілися в суботу 11 травня, коли залицяльник поїхав на здибанку з дівчиною аж на Горохівщину.

Що було далі – дивіться у сюжеті ТРК «Аверс».

61-річний волинянин став залицятися до дівчини, котра в 4 рази молодша за нього. Та й сама 17-річна волинянка охоче продовжила переписку. Про свого залицяльника розказала двом військовим. І покликала бравого пенсіонера до себе в гості, у лісосмугу біля села Гектари на Горохівщині.

Читати ще: Напали, утримували і відібрали понад 700 тисяч: на Волині затримали учасників розбійного нападу

Подейкують, що чоловік – валютник із Маневич. І в гості до юної Лоліти на Горохівщину поїхав із кругленькою сумою доларів та євро. Ну а там до чоловіка навідалися двоє військових із розбійним нападом і обчистили гостя. Як повідомили джерела Аверсу, один військовий був у відпустці, а інший самовільно залишив військову частину.
«У суботу, 11 травня, до поліції звернувся 61-річний мешканець селища Маневичі та повідомив, що на нього скоїли розбійний напад і заволоділи близько 750 тисячами гривень. Інцидент трапився у Луцькому районі під час зустрічі із його знайомою, яка, як виявилось, була співучасницею злочину. 17-річна горохівчанка, знаючи, що чоловік володіє великою сумою грошей, для скоєння розбою домовилася із двома мешканцями сусідньої області, 41 та 29 років», – зазначила речниця ГУ НП у Волинській області Ольга Бузулук.

В поліції розповіли, що дівчина зустріла чоловіка, так би мовити у всеозброєнні, із газовим балончиком.

«Під час розмови з потерпілим вона застосувала газовий балончик, після чого спільники одразу ж нанесли йому тілесні ушкодження та відібрали гроші й мобільний телефон. Деякий час вони утримували чоловіка, а згодом залишили його неподалік одного із сіл. У перехожих волинянин попросив телефон, аби повідомити про це в поліцію. Приблизно через 40 хвилин усіх трьох виявили та затримали на одній із вулиць у Берестечку, викрадені гроші вилучили», – повідомили у поліції Волині.

Слідчі вже оголосили підозру у розбійному нападі. Їм загрожує від 8 до 15 років в’язниці із конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
турист Показати IP 13 Травня 2024 18:53
Оце так "любов"! За шматок кишки - сім миль пішки. А луцькі валютники теж їдуть на блядки з сумкою бабла? Цікаво...
123 Показати IP 15 Травня 2024 06:40
То не військові, а два звичайні лохи! А дівчинка мололець, троїх мудаків, що пахом думають, розвела
Коля Показати IP 15 Травня 2024 23:12
Наука для обвислих любителів полуниці..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus