USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

2008-го соціальні послуги у Луцькому районі «обійшлися» у понад 18 тисяч гривень

4 Лютого 2009 10:10
Голова райдержадміністрації Володимир Демчук провів апаратну нараду з керівниками управлінь, відділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, окремих підприємств, установ та організацій району. Про це 4 лютого повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Луцької РДА, у роботі наради брав участь голова районної ради Богдан Прус. Директор Територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян Луцького району Юрій Сургент інформував про стан надання платних соціальних послуг в районі.
Центр разом з експертами проекту «Посилення регіональних соціальних служб» розробили методику для розрахунку вартості послуг.
Упродовж 2008 року Територіальним центром соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян Луцького району надано 1960 платних послуг з допомоги у проведенні сільськогосподарських робіт, ремонту взуття та одягу, пранні білизни, проведенні порізки дров, перукарських послуг на загальну суму 18 546,16 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus