USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Зима постарається втримати позиції: яким на Волині буде початок весни

27 Лютого 2023 17:43
Із приходом весни погода у Волинській області суттєво не зміниться. Цього тижня прогнозують незначні коливання температури. На вихідних можна очікувати снігу.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла черговий синоптик Волинського обласного центру з гідрометеорології Леся Пасічник.

«На зламі лютого-березня погода суттєво не зміниться. Будуть спостерігатися незначні коливання температури. Зима ще постарається втримати позиції: можливі опади снігу, мокрого снігу, де-не-де утворення невеликого снігового покриву.

На початку березня буде спокійна погода (антициклональний характер погоди), а от наприкінці тижня очікуємо впливу чергового циклону з північного заходу, який зумовить опади снігу, дощу та незначне коливання температури, тобто невеликі мінусові значення та невеликі плюси на термометрах. Така погода характерна для перехідного періоду», – прокоментувала Леся Пасічник.

Останнього дня календарної зими, 28 лютого, буде мінлива хмарність. Без опадів. Місцями ожеледиця. Вітер північно-західний (3-8 метрів за секунду). Температура в області уночі в середньому становитиме 3-8° морозу, вдень – 0-5° тепла. У Луцьку вночі буде 5-7° морозу, вдень – 2-4° тепла.

1 березня також прогнозують мінливу хмарність. Без суттєвих опадів. Місцями ожеледиця. Вітер північно-західний (3-8 метрів за секунду). Температура вночі – 2-7° морозу, вдень – від 0 до 5° тепла.

2 березня знову буде мінлива хмарність. Без суттєвих опадів. Місцями ожеледиця. Вітер переважатиме північно-західного напрямку (3-8 метрів за секунду). Температура вночі становитиме від 0 до 5° морозу, а вдень – від 1 до 6° тепла.

У п’ятницю, 3 березня, синоптики передбачають хмарну погоду з проясненнями. Без суттєвих опадів. Місцями ожеледиця. Вітер західний (7-12 метрів за секунду). Температура вночі – 0-5° морозу, вдень – 0-5° тепла.

4 березня буде хмарно з проясненнями. Вночі без опадів. Удень місцями невеликий мокрий сніг та дощ. Подекуди ожеледиця. Вітер південно-західний (7-12 метрів за секунду). Температура вночі буде становити від 3° морозу до 2° тепла, а вдень – 0-5° тепла.

У неділю, 5 березня, прогнозують хмарну погоду. Невеликий сніг і мокрий сніг. Ожеледиця. Вітер західний (7-12 метрів за секунду). Температура вночі – від 3° морозу до 2° тепла, вдень – від 0 до 5° тепла.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus