USD 41.20 41.52
  • USD 41.20 41.52
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.80 10.95

«Звитяга нескорених»: у Луцьку визначили переможців змагань серед ветеранів війни

30 Вересня 2024 22:08
29 вересня у Луцьку відбулися командні змагання серед ветеранів війни в рамках проєкту «Звитяга нескорених». Вчора обласний центр Волині зустрів 11 команд з різних областей України.

Про це повідомили у Волинській ОДА.

Команда кожного регіону у складі трьох учасників змагалася у чотирьох вправах: жим гирь, аірбайк, жим штанги (60 кг) та веслування на тренажерах.

Команда з Луцької громади на чолі з лідером Тарасом Сасовським зупинилася за крок до п’єдесталу, зайнявши четверте місце.

Третє місце посіла команда «Буковина» (м. Чернівці), срібло у «Серце Азовсталі» (м. Маріуполь), а переможцями стали «Титани UA» з міста Дніпро.
Читати ще: Близько 70 випускників військової кафедри ЛНТУ отримали офіцерські звання. Фото

Головним рефері та амбасадором змагань був Василь Вірастюк.
Також регіональна координаторка Всеукраїнської програми ментального здоров’я Наталія Коструба разом з колегами провела під час заходу інформаційно-просвітницьку акцію для ветеранів та членів їхніх родин.

Зокрема, у рамках події розповідали сімʼям військових про можливості Всеукраїнської програми ментального здоровʼя «Ти як?», що впроваджується за ініціативи першої леді Олени Зеленської, інформували про місця, де можна отримати послуги з психологічної підтримки, а також проводили майстерки для діток військовослужбовців.

Читати ще: Волиняни взяли золото та срібло на змаганнях для ветеранів у Буковелі

Організатори змагань: Федерація стронгмену України, Українська Федерація спорту ветеранів війни.

Офіційний партнер: Луцька міська рада.

Генеральний партнер: Громадська організація «Алгоритм дій».

Партнери заходу: Волинська обласна державна адміністрація, Спортивний клуб «Plaza», мультимаркет «Аврора», Мінеральна вода «Вершина», PowerPro.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus