USD 41.30 41.50
  • USD 41.30 41.50
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Зеленський нагородив звільненого з російського полону мера Мелітополя орденом «За мужність» ІІІ ступеня

17 Березня 2022 22:03
Президент України Володимир Зеленський нагородив орденом «За мужність» ІІІ ступеня міського голову Мелітополя Івана Федорова, який був захоплений у полон, але відмовився співпрацювати з окупантами.

Напередодні мера звільнили в результаті спецоперації.

«З поверненням! Україна своїх у біді не полишає», – сказав Глава держави, вручаючи нагороду Івану Федорову.

Президент побажав меру швидкого відновлення та повернення до роботи. Володимир Зеленський висловив переконання, що окупація Мелітополя тимчасова і невдовзі над містом знову замайорить прапор України.

Міський голова подякував Главі держави за довіру й наголосив на готовності до виконання завдань задля повернення українського Мелітополя та наближення перемоги України.

Як ми писали, 16 березня звільнили з полону мера Мелітополя Івана Федорова.

Читати ще: Мера Мелітополя виміняли на російських строковиків, – ОП

Нагадаємо, 11 березня в Мелітополі група окупантів з 10 осіб викрала мера, який раніше відмовився від співпраці з окупантами.

Згодом окупанти призначили виконувачем обов’язків мера депутатку від «Опозиційного блоку» Галину Данильченко. Вона записала відеозвернення, у якому заявила, що створює комітет народних обранців, який керуватиме Мелітополем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus