USD 40.70 41.10
  • USD 40.70 41.10
  • EUR 40.80 41.10
  • PLN 10.00 10.30

Звернулися вже понад 5 тисяч чоловіків: у ЦНАПі Луцька – черги з охочих оновити військово-облікові дані

3 Липня 2024 21:19
3 липня у Центрі надання адмінпослуг в Луцьку утворилася черга з військовозобов’язаних, які до 16 липня мають оновити облікові дані.

Як розповіла Суспільному директорка установи Лариса Карп’як, з 18 травня, відколи набув чинності новий закон про мобілізацію, для оновлення даних до луцького ЦНАПу звернулися понад 5 тисяч військовозобов’язаних і резервістів.

«Зазвичай, наші громадяни чекають до останнього дня. У зв’язку з таким напливом людей фізично не можемо обслужити всіх охочих. Тому рекомендуємо звертатися в ТЦК і оновлювати свої дані через «Резерв+», – додала директорка.

Зі слів посадовиці, у будні адміністратори приймають до п’яти сотень відвідувачів, у вихідні – 250.

Оновити військово-облікові дані 3 липня прийшов і 43-річний лучанин Михайло. «У «Резерв+» не підтягнуло всі дані, тому йду в ЦНАП, бо був якраз у центрі міста. Підтягнуло із банку ПІП, телефон, е-адресу, місце проживання і пише все одно, що не всі дані», – говорить чоловік.
Читати ще: Направлення на ВЛК надсилатимуть через застосунок «Резерв+», – Міноборони

Лучанин В’ячеслав зайняв чергу о 9 ранку, а на прийом до адміністраторки потрапив об 11:15. «Це сьогодні тільки 3 липня, я не знаю, що робитиметься наступного тижня. Напевно буде черга до ЦУМа. Не було тої ясності і свідомості до кінця, а зараз та ясність з’явилась. Тому прийшов», – каже військовозобов’язаний.
Для оновлення військово-облікових даних військовозобов’язані та резервісти повинні із собою мати паспорт, ідентифікаційний код і мобільний телефон. Процедура займає кілька хвилин.
«Зараз втому колосальну відчувають адміністратори ЦНАПу, бо набагато збільшилась кількість відвідувачів. А в нас, крім оновлення даних військовозобов’язаних, в нас ще є інші послуги», – каже керівниця адмінвідділу Оксана Солоха.
Лариса Карп’як зазначила: щодня Центр надання адмінпослуг працює з 8:00 до 17:00. У п’ятницю – з 8:00 до 15:00. У суботу і неділю адміністратори працюють лише на оновлення даних – з 8:00 до 13:00.

Також військовозобов’язані у Луцьку можуть оновити дані у філіях ЦНАПу, що розміщені на Ковельській, 53 і Соборності, 18.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
шапіто Показати IP 4 Липня 2024 05:04
вівці йдуть на забій
Ваєнком Показати IP 4 Липня 2024 07:41
Істоти…
Дон Показати IP 4 Липня 2024 19:41
Прям таки-черги з охочих хахах)))всі з такою охотою туди йдуть,шо то капєц

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus