USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

ЗСУ знищили російський артдивізіон гаубиць разом з особовим складом

22 Липня 2022 12:56
Артилерійські підрозділи Десантно-штурмових та Сухопутних військ Збройних сил України знищили артдивізіон російських гаубиць з його особовим складом, а також автомобільну техніку та бойовий комплект загарбників.

Про це повідомила пресслужба ДШВ ЗСУ, опублікувавши відеозапис успішної роботи українських артилеристів.

«Завдяки чіткій та злагодженій взаємодії було знищено гаубичний артилерійський дивізіон (без однієї гаубичної батареї) – 8 одиниць 152-мм гаубиць 2А65 «Мста-Б», особовий склад дивізіону, автомобільну техніку, боєкомплект та фортифікаційні споруди російських окупантів», – ідеться в повідомленні.

Як повідомляли, Збройні сили України з 24 лютого по 22 липня ліквідували близько 39 тисяч російських загарбників, що на 150 осіб більше у порівнянні з попередньою добою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus