USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

ЗСУ за ніч у Бахмуті знищили 15 груп вагнерівців

5 Березня 2023 16:07
За одну ніч українські захисники знищили 15 груп вагнерівців, які йшли на штурм позицій наших бійців у Бахмуті Донецької області.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

«Ми підняли нічні очі, і було таке здивування, тому що їх була купа з різних напрямків. З 22:00 до 05:30 ми відсікали ці групи. Потім було по перехвату, що це були 15 груп «вагнерівців», – розповів журналістам боєць.

При цьому, за його словами, його підрозділ у цьому бою втратив дрон із нічним баченням.

Читати ще: Російських військових відправляють у бій з лопатами, – розвідка Британії

Як розповідають у сюжеті, через нестачу техніки росіяни все більше відправляють у наступ лише солдатів. Атакують переважно найманці ПВК «Вагнера» живою силою і намагаються продавлювати наші позиції, але дарма – Бахмут залишається українським.
Як інформували аналітики, російські окупанти забезпечили собі достатню позиційну перевагу, щоб здійснювати певні маневри проти українських захисників у певних районах Бахмута. Проте найближчим часом місто не оточать, українські оборонці залишаються на позиціях в Бахмуті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus