USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

ЗСУ вразили «Нептунами» нафтотермінал і поромну переправу в Краснодарському краї

31 Травня 2024 11:30
Ударна група угруповання сил і засобів Військово-морських сил ЗСУ вразила поромну переправу і нафтовий термінал порту «Кавказ», що в Краснодарському краї РФ. Це сталося на початку доби 31 травня – наступної ночі після того, як Сили оборони України влучними ударами вивели з ладу пороми Керченської поромної переправи на території окупованого українського Криму, які курсували до порту «Кавказ». Їх використовували для військової логістики агресора.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Ураження по нафтовому терміналу в районі порту «Кавказ» було завдано кількома ракетами українського виробництва з берегового ракетного комплексу «Нептун».

Результати об’єктивного контролю підтверджують вибухи у місцях прицілювання. Точність ураження цілей дорозвідують.

Комплексну операцію було проведено в координації з іншими складовими Сил оборони України.

Читати ще: «Тунець по-кримськи»: ГУР знищило два ворожих катери в Криму

Так, українські ударні БПЛА уразили ще один нафтотермінал на території Краснодарського краю.

«Сучасна» й «ефективна» російська протиповітряна оборона знову виявилася безсилою проти наших ракет та безпілотних систем і не змогла захистити важливі об’єкти, які використовують для логістики та постачання армії РФ, зазначили в Генштабі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus