USD 41.00 41.45
  • USD 41.00 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.30 10.55

ЗСУ вперше захопили танк-«черепаху»: екіпаж потрапив у полон

17 Червня 2024 20:02
Воїни 22-ї окремої механізованої бригади затрофеїли російський танк-«черепаху» та взяли у полон його екіпаж. Сталося це на Краматорському напрямку в районі Кліщіївки Донецької області.

Про це повідомило Оперативно-стратегічне угруповання військ Хортиця 17 червня.

Зазначається, що завдяки підрозділу безпілотних систем було виявлено ворожий танк в районі села Кліщіївка. Застосувавши БпАК, по танку були здійснені скиди. Уражений танк та дезорієнтований екіпаж противника, намагаючись втекти, втратив будь-яку можливість віднайти вірний напрямок для повернення до своїх позицій.

«Завдяки артилерії бригади, танк було зупинено на одному з рубежів, і вже піхотинці з механізованого батальйону взяли в полон екіпаж разом з танком. Під час перемовин з екіпажем, механік-водій заховався всередині разом з гранатою і намагався підірвати танк. Але наші піхотинці знайшли вагомі аргументи для переконання, що краще жити, ніж вмерти», – йдеться у повідомленні.

Читати ще: За добу на фронті – 123 боєзіткнення: де найбільше ворожих атак

В ОСУВ Хортиця наголосили, що це перший випадок захоплення такого танку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus