USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

ЗСУ прорвали найскладнішу лінію оборони РФ, – ISW

27 Серпня 2023 08:10
Сили оборони досягли подальших тактично значущих успіхів у західній частині Запорізької області, і, ймовірно, просуваються через найскладнішу серію оборонних позицій російських окупантів.

Про це розповіли аналітики Інституту вивчення війни (ISW).

Уточнюється, що українські військові проїхали основні дороги на підступах до півдня, які замінували росіяни, і виходять на дороги, якими можуть просуватися вперед.

Повідомляється, що бійці ЗСУ увійшли до районів, де вони зіткнулися лише з російськими «групами тилового забезпечення» і подальший прорив у цих районах може стати легшим.

У звіті йдеться про те, що ЗСУ тепер з’являються в межах досяжності наступної серії підготовлених російських оборонних позицій, які можуть бути слабшими, ніж попередні комплекси оборони загарбників, але все ж таки є серйозною проблемою.

Водночас відзначається, що війська РФ провели наступальні операції на лінії Куп’янськ – Сватове – Кремінна, під Бахмутом, на лінії Авдіївка – Донецьк і на заході Донецької області, але не досягли будь-яких підтверджених наступів.

Як відомо, наступ ЗСУ триває з початку червня. За цей час вдалося звільнити більше 240 кв. км території у Запорізькій і Донецькій областях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
F16 Показати IP 27 Серпня 2023 08:57
"ймовiрно"
Александр - 1 до F16 Показати IP 27 Серпня 2023 13:22
Хочеш на 100% - з'їзди подивись сам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus