USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

ЗСУ отримали 74 автівки завдяки волинським прокурорам

14 Квітня 2022 14:02
За сприяння волинських прокурорів для потреб ЗСУ передано 74 транспортних засоби та понад півмільйона гривень.

Волинська обласна прокуратура вжила заходів задля передачі на потреби Збройних сил України майна, вилученого у ході досудового розслідування кримінальних проваджень, у тому числі визнаного речовими доказами та арештованого у провадженнях, процесуальне керівництво в яких здійснювали волинські прокурори.

Для покращення мобільності підрозділів та забезпечення виконання ними бойових задач військовим передано 74 транспортних засоби (легкові авто, вантажівки, вантажно-пасажирські, автомобілі підвищеної прохідності та причепи), понад 35 тонн паливно-мастильних матеріалів.

Окрім того, за клопотаннями прокурорів органів Волинської обласної прокуратури в дохід держави на потреби Збройних сил України звернуто понад 574 тисячі гривень застав, внесених задля забезпечення виконання обвинуваченими у кримінальних провадженнях покладених на них процесуальних обов'язків.

Передаватимуть таке майно ЗСУ і надалі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus