USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.40
  • PLN 10.35 10.50

ЗСУ контрнаступають щонайменше на трьох напрямках: в ISW повідомили подробиці

14 Червня 2023 10:38
Українські Збройні сили продовжують проводити контрнаступальні операції. Відбуваються вони щонайменше на трьох напрямках.

Про це йдеться у новому звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Аналітики ISW зазначають, що ЗСУ просунулися на 250 метрів на північний схід та 200 метрів на південь від Бахмута. Також за останню добу українські військові просунулися на 500-1000 м біля адміністративного кордону Запорізької та Донецької областей. Загалом українська армія звільнила близько трьох квадратних кілометрів території у цьому районі.

Читати ще: Росія втратила на війні ще 8 танків, дві РСЗВ і засіб ППО

За даними Інституту, від початку контрнаступальних операцій ЗСУ звільнили понад 100 квадратних кілометрів території.

Тим часом російські джерела стверджували, що проти 13 червня українські сили продовжували наземні атаки на південний захід від Орєхова та на південь від Гуляйполя на заході Запорізької області.

Крім того, російські війська перекидають додаткові сили з Херсонської області для посилення напрямку Авдіївка-Донецьк. Своєю чергою, у ЗСУ повідомили, що відбили російські атаки на Авдіївку та Мар’їнку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus