USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

ЗСУ 26 разів громили позиції росіян у легендарній Чорнобаївці. Відео

7 Січня 2023 17:06
У Чорнобаївці Херсонської області українські військові 26 разів завдавали ударів по позиціях росіян.

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

У легендарному селі Чорнобаївка розташований Херсонський аеродром, територію якого російські окупанти використовували як базу для своєї техніки.

«Інфраструктура аеродрому – зручна для розташування штабів. Тож росіяни розраховували, що їм у Чорнобаївці буде дуже комфортно. Збройні сили України створили ворогові максимальний комфорт! 26 разів завдавали влучних ударів по ворожих позиціях. Росіяни поверталися після кожної «бавовни» і отримували знову», – йдеться в повідомленні.

В Генштабі зауважують, що Чорнобаївка стала мемом, феноменом та «пеклом» для окупантів, про яке уже співають пісні.

При цьому наголошується, що такі пекельні зустрічі ворога чекають усюди. Генштаб продемонстрував відео зі звільненої Чорнобаївки, де розбита ворожа російська техніка на аеродромі.
Російські окупанти використовували військовий аеродром поблизу Чорнобаївки як командний пункт і місце збору літаків і вертольотів. Він десятки разів ставав мішенню для українських військових.

Після звільнення правобережжя Херсонської області Чорнобаївка повернулася під контроль України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 7 Січня 2023 17:38
цікава байка. шкода, що брехня...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus