USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Зруйновані будинки та змиті дощем автомобілі: Індію накрила потужна повінь

15 Жовтня 2020 13:51
В Індії рекордні повені забрали 15 людських життів.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на ТСН.

Південь країни сильно затопило, там обрушилися кілька будинків. Близько 30 автомобілів потоком води змило в озеро.

Востаннє настільки сильні зливи у регіоні були два десятиліття тому, кажуть синоптики.

Тайфун у Китаї

Південний Китай оговтується від наслідків тайфуну. У провінції Хайнань 20 небайдужих врятували водійку, яку привалило деревом. Жінка їхала на скутері, коли воно впало. Волонтери змогли підняти стовбур і звільнити постраждалу. Її з травмами внутрішніх органів доправили до лікарні. Міська влада вирішує питання про компенсацію.

Водяний смерч біля узбережжя Мумбаї

Біля узбережжя Мумбаї, Індія, 5 жовтня з’явився водяний смерч. Метеорологічний департамент Індії назвав його рідкісним явищем, тому що він з’явився недалеко від узбережжя.

«Це явище являє собою торнадо, коли воно відбувається над сушею, а над морем воно стає водяним смерчем. Воно може відбуватися над річкою, великим ставком і над океаном. У сезон дощів, коли є конвективні хмари, це може відбуватися у прибережних районах», – сказав генеральний директор МДІ Мрутюнджай Мохапатра.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus