USD 41.30 41.50
  • USD 41.30 41.50
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Зробіть свій вклад у підтримку України – сплатіть комунальні платежі

14 Березня 2022 17:01
ТОВ «Волиньгаз Збут» просить клієнтів розраховуватися за спожитий ресурс. Адже кожна сплачена гривня– це гарантія подальшого забезпечення газом українців та сплачені податки на підтримку економіки України. Про це йдеться на сайті компанії.

«Розуміючи надзвичайну важливість того, щоб усі українці отримували блакитне паливо, ми докладаємо максимум зусиль. Компанія постачає газ у повному обсязі всім клієнтам без винятку, навіть тим споживачам, які зараз не мають можливості платити, –зазначає директор ТОВ «Волиньгаз Збут» Микола Тищук. – Щоб ми й надалі могли продовжувати газопостачання, закликаємо усіх, хто має таку можливість, продовжувати сплачувати за рахунками. Тим самим ви допомагаєте людям, які через війну такої можливості немають».

У березні, попри воєнні дії, паперові рахунки надійдуть споживачам вчасно. Однак у компанії закликають клієнтів розраховуватися за газ онлайн. Адже це не лише безпечно, а й вигідно –при оплаті онлайн комісія становить 0%.

Сплатити за газ онлайн можна за допомогою:

- кнопки «Сплатити за газ» на сайті ТОВ «Волиньгаз Збут»;

- viber-бота ТВІЙ ГАЗЗБУТ;

- клієнтських сервісів 104.ua.

Інформація для оплати за спожитий газ вже є у viber-боті ТВІЙ ГАЗЗБУТта Особистому кабінеті споживача.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus