USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Зрадниця, яку росіяни поставили «керувати» в Мелітополі, намагається привласнити українську гумдопомогу

25 Березня 2022 20:15
Поставлена росіянами в.о. міського голови Мелітополя Галина Данильченко намагається привласнити гуманітарну допомогу, яку відправили із Запоріжжя.

Про це повідомив законний мер Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

«Самопроголошений керівник окупаційної адміністрації Галина Данильченко видала особистий наказ заборонити видавати гуманітарну допомогу. Пожежна частина заблокована окупантами зі зброєю. Вивезти гуманітарну допомогу для її розповсюдження нам не дають», – сказав Федоров.

Автомобілі з ліками, засобами гігієни, продуктами харчування були відправлені із Запоріжжя ще вчора, але в Мелітополь вони змогли зайти лише сьогодні зранку. За словами Федорова, буквально через 30 хвилин після того, як почалося вивантаження гуманітарних вантажів, окупанти оточили пожежну частину № 9, куди прибули вантажі, і спробували їх забрати.

«Є інформація, що вони планують частину гуманітарної допомоги викрасти, щоб реалізувати за готівку. Частину – нагодувати своїх проросійських прихильників та військовослужбовців армії окупанта. Хочу звернутися до Галини Вікторівни: ви свідомо зрадили Україну, перейшли на бік ворога! А зараз своїми діями ви свідомо зраджуєте всіх мелітопольців, які тижнями чекали на допомогу!» – додав мер.

Федоров також заявив, що має надію, що гуманітарну допомогу все ж таки отримають мешканці міста та району. Більше того, він сподівається, що гумконвої стануть постійними.

У VIII скликанні Верховної Ради Галина Данильченко працювала помічником народного депутата Євгена Балицького (зараз він депутат облради). У 2015 та 2020 роках обрана депутатом міськради Мелітополя від партії «Опозиційний блок».

Як повідомляли, 11 березня десять озброєних російських солдатів викрали мера Мелітополя Івана Федорова. За кілька днів його відпустили.

12 березня на місце викраденого мера загарбники «призначили» депутатку міської ради від «Опозиційного блоку» Галину Данильченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus