USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.30 10.60

«Зоряне екологічне сяйво»: у Луцьку відбулось свято юннатів

13 Січня 2023 19:16
За ініціативи Волинського обласного еколого-натуралістичного центру вдруге пройшла новорічна церемонія нагородження переможців всеукраїнських конкурсів та міжнародних екологічних проєктів під назвою «Зоряне екологічне сяйво».

Про це повідомляє Волинська обласна рада.

Участь у заході взяли перший заступник голови обласної ради Юрій Поліщук, ректорка Академії рекреаційних технологій і права, депутатка облради Людмила Стасюк, голова обласної організації Товариства лісівників України, начальник відділу лісового господарства Волинського ОУЛМГ Борис Бабеляс, очільник департаменту освіти Луцької міської ради Віталій Бондар, директорка Луцького зоопарку Людмила Денисенко, декани закладів вищої освіти, волонтери, а також кращі юннати області та їх наставники.

Подарунки переможцям та призерам Всеукраїнського конкурсу винахідницьких та раціоналізаторських проєктів еколого-натуралістичного напряму, у номінації «Екологічні генії» вручив перший заступник голови Волиньради Юрій Поліщук.
«Я надзвичайно гордий тим, що ми маємо таких обдарованих, розумних та здібних юннатів, які охоче досліджують, експериментують і проєкують. Утім, дитина досягає успіху лише під керівництвом мудрого наставника. Адже здобути першість у відповідальних і почесних конкурсах всеукраїнського рівня до снаги лише сильним тандемам талановитих вихованців та їх вчителів. Я також висловлюю велику вдячність керівництву та працівникам обласного еколого-натуралістичного центру, адже не зважаючи на складний рік, ви продовжували працювати на повну, як можуть лише патріоти рідної землі. Нехай усі юні екологи Волині, які уже зробили перші успішні кроки у своїй дослідницькій діяльності, виростуть у науковців зі світовим ім’ям, бо українська нація варта того, щоб бути кращою в Європі та світі», – наголосив він.
Вчителі, керівники гуртків та наукові керівники отримали подяки, а юннати за свою інтелектуальну працю – святкові різдвяні подарунки. Представники вузів також вручили сертифікати на навчання у вишах кращим юним екологам, які навчаються у випускних класах.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus